مثل یه طلبکار حرف میزنه چیزیم بارش نیست آخه فکر میکنه چون واسع خودش راحت بوده بقیه الکی میگن درد و رنج بقیه رو الکی میدونه و اینکه از فقر شعور هم خداروشکر بی نصیب نیست
...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اسی بخاطر سردردت من یک ساعت بعد سز داشتم گف بخاطر داروهاس سوندم نداشتم حتی خودم خیلی رعایت کردم، غذای مقوی زیاد بخور آب قلم، آب و عصاره گوشت ، برای بخیه هاتم آناناس زود جوش بخوره و مغزیجات و کاچی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
و اینکه عوارضی که سزارین ممکنه بده بنظر من خیلی خطرناکتر و احتمالش بیشتره
من برا بخیه طبیعی و زایمان طبیعییم خییییلی زجر کشیدم اما بعد زایمان با تمام بیحالی ولی دیگه سردرد و کم دردی که از عوارض آمپول نداشتم و خودم به کارام میرسیدم.
الان که هر روز میگذره مقایسه میکنم چرا بخاطر درد یه روز اینهمه درد و زجرو باید تحمل کنم که معلوم نیست تا آخر عمر باهامه یا میره.
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...
منم این سردرد وحشتناک رو داشتم تا چندروز دلیلش چیه
به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺
بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...
چه عوارضی چقدر عجیب من که فرداش خودم رفتم خونه بابام از پله ها دو طبقه تازه کریره بچمم دست خودم بود اصلا یه ساعتم دراز نکشیدم تو خونه عالیییییی بود برا من که