2777
2789

لعنتی ها بد سزارینت کردن دیگه .کمر درد از قبل نداشتی؟بهتر میشی اسی نگران نباش.من فامیلم زایمان کرد بخاطر مریضی قبلی که داشت براش آرامبخش اصلا نمی‌تونستن بزنن از درد می‌نالید.میگذره این دوران.بعضیا هم مثل من زایمان طبیعی وحشتناکی داشتن که میگن کاش سزارین میکردیم.در کل شانسی هم هست ریسکع هردو هم می‌تونه سخت باشه هم راحت.

سردرد و جای بخیم باهاش خوبهکمردرد هیییییچ جوره درست نمیشهسردردم فقط با نسکافه حل شدو هرروز دیگه میخو ...

من هموروئید گرفتم گریه میکردم تو سرویس

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الحمداللهخدا کنه هیچکی پشیمون نشه. منم به امید تک پست‌هایی از شما تو نینی سایت رفتم سزارین ولی اونیک ...

انشالله خوب میشب عزیزم 

بنظرم یا دکترت خوب نبوده یا بدنت با این جراحی سازگار نبوده 

من خودم بشدت راضیم از سزارین ولی خواهرم عذاب کشید چون یکم وزنش زیاد بود اذیت شد

سزارین اولم میگفتم گوووه بخورم بچه بیارم دیگه اما الان بازم میرم سزارین طبیعی عمرااااا وحشت میکنم

مگه بعد سز میشه رفت طبیعی؟ 

متاسفانه دلم ازین خونه که دیگه هیییچ راه برگشتی هم نیست. 

2805
مگه بعد سز میشه رفت طبیعی؟ متاسفانه دلم ازین خونه که دیگه هیییچ راه برگشتی هم نیست.

اره بعد چندین سال میشه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
انشالله خوب میشب عزیزم بنظرم یا دکترت خوب نبوده یا بدنت با این جراحی سازگار نبوده من خودم بشدت راضی ...

من بخاطر وزن کمم و نداشتن شکم گفتم خو انشاالله مشکلی برام پیش نمیاد اما..... 

کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

قدم نورسیده مبارک. ان شاءالله قدمش پر خیر و برکت

عزیزم میدونم سختته ، درک میکنم.

ولی ناشکری نکنید،  چیزی که خدا برامون رقم میزنه ، بهترین حالته

راضی به رضای الله

بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

فقط سزازین، شک نکن...ولی یادت باشه سزارین چون عمله، حتما باید دکتر خوبی داشته باشی. معمولا اوناییکه جراحشون خوب نیست، یا اورژانسی سز میشن، از سزارین ناراضی ان.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

خب مراقبت نکردی حتما بعدش نسکافه و کمپوت گلابی میخوردی و تا سه روز شیاف دیکلوفناک استفاده میکردی هروزم خودتو با شامپو بشور و جای عملو با سشوار خشک کن 

منم خیلی درد داشتم ولی از روز ششم اصلا دیگه درد نداشتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من که واقعا راضی بودم از سزارین

به نظرم انتخاب درستی کردم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

خانوما واسه سزارین باید برین دکتر خوب و بیمارستان خوب. اونوقت هیچی از زایمان نمیفهمید و هیچ مشکلی نخواهید داشت. تر و‌تمیز و بی درذسر زایمان میشید...اوناییکه عذاب کشیدن، قطعا دکتر یا بیمارستانشون خوب نبوده. شایدم هردو

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810