2777
2789
یا دکترت خوب نبوده یا خودت رعایت نکردی...بعد عمل تا شب نباید سرتو تکون بدی یا زیاد حرف بزنی که سردر ...

دقیقا خواستم همین رو بگم بهش ....تا میگفتن میتونه چیزی بخوره باید حسابی کافئین مثل نسکافه می‌خورده تا عوارض از بدنش سریع بره بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش کاش کاش کاش اونیکه شما میگفتی بود. آرزووووووووومه برگردم عقبآرزوووووووومهآرزووووومه

عجب!

نه من با بچه ۳ ساله دروغ میگی لک لکا آوردنش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

من کلا بدنم به امپول بی حسی سخت جواب میده ،یعنی یه دندون بخوام پر کنم چندبار باید امپول بزنه دکتر تا بیحس شم،سزارینمم با بی حسی از کمر بود ولی حواسم نبود به دکتر بگم جریانمو ،۸۰ درصد دردارو حس کردم هرچی میگفتم بی حس نیستم درد دارم باورشون نمیشد اخر از درد داشتم بیهوش میشدم دکتر بیهوشی میزد تو صورتم میگفت بیدار شو بیدار شو 😂😂😂😂😂با تمام اینها بازم برگردم عقب سزارین میکنم 

2805
عوارض اخه منظورتون چه عوارضی هست؟به هرحال زایمان سخته چه طبیعی و چه سزاربنسزارین هم یه جراحی بزرگ هس ...

خب خداروشکر 

من میترسم کلا از زایمان کردن نمی‌دونمم کدوم رو انتخاب کنم بعدا خیلی این روزا بهش فکر میکنم 😪😪

نه بابا نمیمونه خیالت راحت مایعات زیاد بخور ویتامین بخور خون زیادی تو سز از دست میدی باید حسابی خودت ...

خیلی دعا میکنم. 

همشم دارم مایعات میخورم. دیگه باید برم خونم و اطرافیانم برن خونشون اما هنوز کمرم نا نداره سرپاشم به بچه هام برسم. 

چطور میگی اذیت نداره هفت لایه شکم پاره میشه و دوباره دوخته میشه مگه الکیه 😐😐😐

من در مقایسه با طبیعی میگم عزیزم. اذیتش قابل تحمله. فقز موقع راه رفتن اذیت میشه آدم. وگرنه موقع عمل درد نداره که

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیلی دعا میکنم. همشم دارم مایعات میخورم. دیگه باید برم خونم و اطرافیانم برن خونشون اما هنوز کمرم نا ...

بدنت ضعیف شده 

الان بیشتر از هر چیزی ب خواب استراحت احتیاج داری 

هر وقت شرایطتت اوکی بود برو خونت بهتر میتونی ارانش داشته باشی 

اثرات داروی بیحسی یا بیهوشی ی ماهی باهات هست 

بعدش خیالت راحت همش اوکی میشه اصلا نگران نباش 

برنج سعی کن نخوری یا اگر مجبور شدی خیای کم در حد چند قاشق 

متوجه نشدم. ولی الان حالم یجوریه که اگه عالم بخان باهام دعوا کنن مشکلی ندارم. فقط کمرم خوب شه به بچه ...

میگم بود*

عجب!

نه من با بچه ۳ ساله دروغ میگم پس لک لکا آوردنش!

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
متوجه نشدم. ولی الان حالم یجوریه که اگه عالم بخان باهام دعوا کنن مشکلی ندارم. فقط کمرم خوب شه به بچه ...

به دکترت بگو کمر دردت شدیده. منم اوایل یکم داشتم اما خیلی اذیت کننده نبود خفیف بود که خدارو شکر رفته رفته کامل خوب شد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اسی ماهی و تن ماهی هم اصلا لب نزن. فقط گرمیجات بخور. کنجد کره کشمش آجیل و کاچی. خرما

2810