2777
2789
عنوان

مگه شده عروسی بدون فیلمبراری

703 بازدید | 82 پست

بچه ها الان دو هفته دیگه عقدمه جشن مهم داریم توی تالار شام میدن و تور کرایه کردم مثل یه عروسی اما همسرم میگه فیلمبردار نمیارم الا حتی بهش گفتم بریم آتلیه حداقل چند تا عکس بندازیم گفت نه اصلا گفت بمونه برای عروسی

گفتم پی برای عروسی میری فیلمبردار گفت حالا تا عروسی میگذره سخت نگیر

بغد من میدونم نمیگیره چون الان با چند تا دونه عکسم راضی نمیشه بغد میخواد فیلمبردار بیاره و کلی فیلم بگیریم 

تازه میگه اصلاااا تو خانوما نمیام 

خیلی ناراحتم خانوادم میگن بیخود ناراحتی چیز مهمی نیست حالا فیلم گرفتن خیلیم خوب نیست از خوشی مینالی

به نظرتون من زیادی پرتوقع شدم و واقعا فیلم و عکس عروسی مهم نبست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر حرکت داماد الان خیلی مهمه 

اگه بخاطر پولش خسیسه پس چرا مهم نیس 

اگه تو دوس داری فیلمبردار بیاد یا عکس بگیری یعنی خواسته تورو درنظر نمیگیره ،خوشحالی تو ،ذوق تو 

چرا همه رفتاراش الان مهمه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
من واسم مهمه

برای منم مهمه واقعا 

تزش فیلم فرمالیته ارگ و دی جی و رقبای خاص و هیچی نخواستم فقط گفتم برای عقد ده دقیقه بیا بین خانوما 

حتی بزای فیلمبردار باهاش دعوام نکردم گفتم باشه عیب نداره حالا مامانم مبگه چرا پیش خودتم ناراحتی این چیزا اصلا مهم نیست عکس و فیلم میخوای چیکار 

هر حرکت داماد الان خیلی مهمه اگه بخاطر پولش خسیسه پس چرا مهم نیس اگه تو دوس داری فیلمبردار بیاد یا ع ...

نه به خاطر پول نیست اصلا چون همه چی گروندریسه و برام خریدن فقط 500 نفر شام تالار برای عقد میخوان بدن اصلا مسئله پو نداره خیلی وضعشون خوبه

اما میگه مطمئن نیست فیلمبردار بعد الان الکی میگه باشه برای عروسی ولی اولشم برای عقد گفت باشه الان میگه نه اصلا نمیگیرم 

اینجوریشو دیگه ندیده بودم یه بار دیگه به انتخابت فکر کن

خانوادم میگن تو خیلی حساسی فیلمبردار مهندس نیست بقیه فیلمشان چیکار کردن

من گفتم حداقل دوتا دونه عکس آتلیه میگه نه منم میگم خب جشن واسه چیمه