2777
2789
عنوان

مگه شده عروسی بدون فیلمبراری

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
اینها همش نشونه است آشنایی تون چطور بوده ؟چه مدت آشنایی تون طول کشیده ؟

الان صیغه محرمیت بینمون خونده شده خانوادم میگن اینم آشنایی اگه بد بود بهم میزنیم ولی میگن فیلمبردار مهم نیست که بهم بزنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه مطمئن نیستن خانواده هردومون مذهبین البته پدر من با فیلمبردار و آتلیه اصلا مشکلی نداره

این بددل بودنش تو همه مسایل هست؟ من شاید ببست سال پیش ازین مردا دیده بودم که میگن فیلممون لو میره یا یه مرد ممکنه فیلم و عکس رو تو آتلیه نگاه کنه الان دیگه مذهبی ها هم این همه حساس نیستن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
هر کاری کردی بگیر امروز سر اینا بحث میکنه دو روز دیگه سر موضوعات دیگه میخواد چیکار کنه؟ کم نیار و ب ...

خانوادمم اخه میگن دوست نداره خب مهم نیست برای چیته فیلم و عکس الان ما داریم چیکارش کردیم 

میگم شما که پدر مادرم هستید داریم بعد من توی این دور و زمونه زندگی میکنم نه

دلیلش چیه!؟

عکس و فیلم که برای خودتونه

نمیخواین تو تلویزیون پخش کنین که😕

با آدمی که پایه نباشه حقیقتا نمیتونم کنار بیام

عکس و فیلم که یه چیز عادی و پیش پا افتادس

واسه بقیه چیزا میخواد چیکار کنه...

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عکس و فیلم نباشه پس چرا عروسی و جشن میخواین بگیرین پولتون زیادی کرده؟😐😑

منم میگم خب میشه فقط برای مردم 

تازه میگه من بین خانوما نمیام 

واقعا اینطوری فقط باید حرص بخورم 

بابام میگه خودم عروسی جدا میگیرم برات فیلمبردار میارم میگم اخه عروس تنها فیلم و عکس برای چیمه 

خانوادمم اخه میگن دوست نداره خب مهم نیست برای چیته فیلم و عکس الان ما داریم چیکارش کردیم میگم شما که ...

خانوادت اشتباه میکنن باید فیلم بردار داشته باشی مگه میشهاصن این کاراا😐 رقص و اینا هم که دارین دیگه؟؟ 

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

این بددل بودنش تو همه مسایل هست؟ من شاید ببست سال پیش ازین مردا دیده بودم که میگن فیلممون لو میره یا ...

مذهبی هستیم 

نه در کل من آرایش دارم میرن بیرون بعد با دوست و رفیق میذم بیرون اینور اونور اصلا کار نداره نمیترسه کجا بودی پوستت کیه اصلا 

منم میگم خب میشه فقط برای مردم تازه میگه من بین خانوما نمیام واقعا اینطوری فقط باید حرص بخورم بابام ...

دوست بودین باهم؟؟یا اشنایی سنتی؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

دلیلش چیه!؟عکس و فیلم که برای خودتونهنمیخواین تو تلویزیون پخش کنین که😕با آدمی که پایه نباشه حقیقتا ...

دقیقا میگه مطمئن نیست فیلمبردار با دوربین خودتون بده بگیرن فامیلا اونم بده دست آدم مطمئن😐😐😐😐😐