2777
2789
عنوان

مگه شده عروسی بدون فیلمبراری

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 82 پست
برای منم مهمه واقعا تزش فیلم فرمالیته ارگ و دی جی و رقبای خاص و هیچی نخواستم فقط گفتم برای عقد ده دق ...

وا.  واسه عروسی که دیگه میگیره فیلم بردار؟؟ 

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

معلومه ک خیلی مهمه خب هزبنشو خودتون بدین اگ اینقدر نداره

داره میگم برای عقد 500 نفر میخوان تالار شام بدن همه چی گرون خریدن برام خیلی وضعشون خوبه میگه فیلمبردار مطمئن نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوادم میگن تو خیلی حساسی فیلمبردار مهندس نیست بقیه فیلمشان چیکار کردنمن گفتم حداقل دوتا دونه عکس آ ...

نه خانوادت اشتباه میکنن

فیلم بردار خیلی هم مهمه 

هم اینکه امروز بحث فیلم برداره 

فردا یه موضوع مهمتر باشه چی ؟ 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
داره میگم برای عقد 500 نفر میخوان تالار شام بدن همه چی گرون خریدن برام خیلی وضعشون خوبه میگه فیلمبرد ...

قبل اینک بگی پست گذاشتم عزیزم اعصاب نداریا پس اینجا تاپیک نزن 

بگو آشنا داریم پول زیاد نمیگیره.پولش رو یه بخشش رو خودت بده بالاخره عکس و فیلم از هرچیزی مهمتره

نه به خاطر پولش نیست میگه مطمئن نبست 

نمیدونم چیکار کنم😕😕😕😕منم دوست دارم خب

نه به خاطر پولش نیست میگه مطمئن نبست نمیدونم چیکار کنم😕😕😕😕منم دوست دارم خب

این دیگه چه حرفیه آخه خب لباست ینی اونقد بازه میترسه؟الان دیگه همه عکس های عروسی خودشونو میزارن اینستا دور زمونه عوض شده برای این حرفها دیگه جایی نیست.فیلمبردار هم مریض نیست که پخش کنه

نه نمیگیره خودش الکی گفت باشه اما مادرشوهرم گفت نمیگیره مادرشوهرم ناراحته

هر کاری کردی بگیر امروز سر اینا بحث میکنه دو روز دیگه سر موضوعات دیگه میخواد چیکار کنه؟  کم نیار و بهش رو نده

لطفا لایک نکنید❌ مخالف نظرمی ریپ نزن حوصله دعوا ندارم😏

نه خانوادت اشتباه میکننفیلم بردار خیلی هم مهمه هم اینکه امروز بحث فیلم برداره فردا یه موضوع مهمتر با ...

برای محل زندگیم به من گفت 3 سال طرحم بعدا گفت نه 5 سال 

برای دانشگاهم گفت برو سرکار مشکلی ندارم بعدا گفت نه دوست ندارم برای چیته 

بیشتر ب انتخابت فکر کن تا عقد نکردی...

ای رفتار کلا نرمال نیست.

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤