2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم اینجوری بودم باردار شدم . دیگ چه علاعمی داری عزیزم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
چند روزه خیلی ترشح دارم کمرم شدید درد می‌کنه تخمدان هام هم درد میکنه

انشالله بارداری منم اینجوری بودم دقیقا 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
چند روزه خیلی ترشح دارم کمرم شدید درد می‌کنه تخمدان هام هم درد میکنه

پس بارداری. 

خواهش میکنم انشالله باردار بودی منم دعاکن شوهرم راضی بشه دومی بیارم. بچه مم ارزوشه. اسمم ستاره. بی بی زدی خبرم کن

عیجانم عاشق بچم

انشالله عزیزم 

من تنبلی تخمدان و کیست داشتم سه ماه دارو خوردم و اولین ماه اقدام باردار شدم بعد از چهار روز عقب افتادن موعد بیبی زدم مثبت شد زود و نمیدونی چه اشکی ریختم از خوشحالی داشتم سکته میکردم امیدوارم خدا این حس رو بهت بده تا چند روز آینده 😍😍😍🥰🥰🥰🤲🤲🤲🤲

اجی این روزا خیلی دیر میگذره چون انتظار دارم😍مرسی فداتششمم

انشالله عزیزم باردار هستی نگران نباش 🧿🤲❤️

حس ششمم میگه بارداری 🥰

2810