عزیزم هنوز معلوم نیست فردا میرم ان تی یه دختر دارم اگه یه پسرم داشته باشم دیگه بسمه چون هردو رو دوست ...
ایشالله ب حق حضرت علی اصغر اونی بشه ک میخوای و البته سالم و صاالح ..توام برام دعا کن بیزحمت خیلی استرس دارم ولی دکتر من بهم نگف ۳ پریود برم گفته داروهامو بخورم بعد ۱۲ پریودی برم فولیکولامو ببینه بعد امپولارو بزنمو برم واس ای یو ای
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدا حفظش کنه واست نگران نباش عمل لوزه سخت نیست که.شاید واقعا روشش اینه دکترت.آمپول بهت نداده روز هفت ...
زنده باشی خوشگلم ممنونم خیلی میترسم واس عملش ...امپول نداده متفورمین و اسید فولیک و چندتا دارو فقط داده ک ماه بعد پریود شدم ۱۲ مین روزش برم سونو اگ فولی بود امپولو بزنمو فرداش برم واس ای یو ای ...
عزیزم هنوز معلوم نیست فردا میرم ان تی یه دختر دارم اگه یه پسرم داشته باشم دیگه بسمه چون هردو رو دوست ...
چقدر واسه شما زیاد در اومد
من دکترم گفت ۹۵۰ هزینه دستمزد خودشه واسه انتقال اسپرم ۱۳۵۰ هم ازمایشگاه میگیره برا شستشو و جداسازی اسپرم جمعا دو پونصد حدودا البته بهم یه کپسول داده اونو فقط خریدم دو تومن
زنده باشی خوشگلم ممنونم خیلی میترسم واس عملش ...امپول نداده متفورمین و اسید فولیک و چندتا دارو فقط د ...
کاش آمپول هم بهتون میداد ، من ماه گذشته قرار بود ای یو ای کنم دکتر گفت روز سیزده و چهارده دوتا آمپول بزنم روز پونزده سیکل هم برم سونو که بعدش بیام واسه ای یو ای
ولی اون ماه سونومو که دید ای یو ای نکرد برا روز هفت و نه و یازده و سیزده آمپول داده این دفعه و گفت روز پونزده هم بیام برا ای یو ای
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "