2777
2789

عزیزم تو مطب انجام میدی یا.بیمارستان؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو مطب پیش یه پزشک معروف تو مشهد دکترم آقای ترک زاده هستنهمه آی یو آی هارو تو مطب شخصا انجام میده

خب اگه دکتر معروف و‌کارش خوبه که انشالا با خبرای خوب بیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من کردم استراحت فقط روز اول داشتم بقیه روزا غذا درست میکردم نسبی بود استراحتم.از روز سوم یک قاشق نشا ...

گلم واس جنسیت انجام دادین یا ن فقط بارداری؟میشه بگی چجوری بود مراحلش منم میخوام برم کلللیم استرس دارم🥲

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
اره خیلی با تجربه و قدیمیه کلی مامان باردار داره که ای یو ای کردن خداکنه که با خبرای خوب بیام

توکل به خدا،اصن نباید اون تایم استرس داشته باشی،باید فقط به زندگیت رسیدگی کنی انگار نه انگار ای یو آی کردی،بعدشم در خودت دنبال علائم نباش،ماهی که من باردار بودم همه ی علائمای پریودی رو داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم واس جنسیت انجام دادین یا ن فقط بارداری؟میشه بگی چجوری بود مراحلش منم میخوام برم کلللیم استرس دار ...

عزیزم هم برا بارداری هم برا جنسیت بود برا من هردو.اول میری پیش یه متخصص خوب تو شهرت آزمایش برا شوهرت مینویسند که شوهر من ضعیف بود بعدش شوهرم رفت دکتر مردان آمپول گرفت بعد از اتمام دارو هاش روز اول تا سوم پریودی رفتم پیش دکترم سونوم کرد بعد بهم یه سری دارو داد بعد روز ده پریودی گفت بیا که من رفتم و آمپول آزادسازی برام نوشت زدم و روز بعدش رفتم بیمارستان اسپرم همسرمو جداسازی کردن و خوباشو تزریق کردن 

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
قشنگم جنسیتی ک میخواسی شد؟هزینش چقد شد؟درد داشت؟

عزیزم هنوز معلوم نیست فردا میرم ان تی یه دختر دارم اگه یه پسرم داشته باشم دیگه بسمه چون هردو رو دوست دارم داشته باشم برام دعا کن لطفاً.هزینش پنج تومن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید