2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 97 پست
گناه به عمل و كاري گفته مي شود كه از روي عمد و با علم و آگاهي و بدون جبر و اجبار، بر خلاف دستور خداو ...

من میگم نباید عکسمو میذاشتم پس زمینه گوشیم چرا فکرم نرسید اون موقع عکسمو پاک کنم😭

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 
اینقد ناراحتم که اصلا نمیتونم فکر کنم فقط حس عذاب وجدان دارم 😭

ببخشید ولی این نوع تفکر خیلی افراطی . شما اصلا کار اشتباهی انجام ندادی . واز طرفی شما که مسئول تحریک شدن ونشدن دیگران نیستی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجبووور؟چقد راحت راه در رو پیش پای دیگران میذارید و برای گناه دلیل میارید.هیچ حرفی از دستور و قوانین ...

حکم شرعی دین اسلام تماما همین بود که عرض کردم

اگر پیرو دین و آیین دیگری هستید که احکام متفاوتی داره بنده حرفی ندارم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مجبووور؟چقد راحت راه در رو پیش پای دیگران میذارید و برای گناه دلیل میارید.هیچ حرفی از دستور و قوانین ...

میشه برید بیرون از تاپیک مندفقط دارید حالم رو بدتر میکنید من از شما نظر نخواستم

شما شماره ش رو دارید بهم بدید

برنامه پاسخگو رو میتونید نصب کنید همونجا قسمت پاسخ ب سوالات شرعی بپرسید

من پرسیدم همین جوابی ک گفتمو داد 

خودتونم بپرسید هیچ ایرادی نداره 

میشه برید بیرون از تاپیک مندفقط دارید حالم رو بدتر میکنید من از شما نظر نخواستم

تاپیک زدید نظر پرسیدید دیگه نگفتید همه به غیر من جواب بدن

امیدوارم خدا عاقبتتونو بخیر کنه

موفق باشید

اسی آرامشتو حفظ کن این برنامه ها عمدتاً با هوش مصنوعیه و خیلی تغییرات زیادی رو چهره اعمال میکنه پس فکرتو انقدر درگیر نکن و ب همسرتم چیزی نگو که بدبینش کنی نسبت ب خودت 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
اسی آرامشتو حفظ کن این برنامه ها عمدتاً با هوش مصنوعیه و خیلی تغییرات زیادی رو چهره اعمال میکنه پس ف ...

بله با هوش مصنوعیه و شوهرم هم همیشه میگه اصلا شبیه خودم نیست

تایپینگتو خوندم چقد با شوهرت دعوا میکنید چقدر درخواست طلاق میده چه خبره این که زندگی نمیشه برای زندگیت تلاش کن که درستش کنی اگر بچه دار نمیشی دائمن استغفار كن استغفار نه فقط به زبان به عمل هم بايد استغفار كردنتو نشون بدي اونوقته كه خدا به حرف دلت گوش ميكنه 

تایپینگتو خوندم چقد با شوهرت دعوا میکنید چقدر درخواست طلاق میده چه خبره این که زندگی نمیشه برای زندگ ...

عزیزم دعوای زن و شوهری توی همه زندگی ها هست هرکی هم بگه نه دروغ گفته منتها من همش اومدم اینجا گفتم وگرنه با شوهرم خیلی هم رو دوست داریم هیچ وقت هم جدا نمیشیم، بچه هم حتماً قسمتون نبوده تا حالا مگه همه اونهایی که بچه دارن خیلی آدمهای مسلمون و خوبی هستن، من هرکی رو میبینم بچه نداره درقضا خیلی هم آدمهای مومن و خوبی هستن، من نمیگم آدم خوبی هستم ولی فعلا تقدیرم این بوده،راضی ام به رضای خدا، ازش میخوام هرچی که خیر و صلاحم در اون هست همون بشه، همین که خدا دستم رو رها نکنه ازم راضی باشه بنده ی خوبی براش باشم همین برام کافیه

2810