2777
2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 97 پست
الان دیگه این چیزا عادی شده این همه دختر بی حجاب تو خیابون ریخته تو فضای مجازی پره دیگه با ۴ تا مو ت ...

هرکسی رو تو قبر خودش می‌خوابونند

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته تو دین هر گناهی که عمدی نباشه گناه نیستاعمال به نیات

عجب

مثلا یه آدم مست که حالش دست خودش نیست، بره خدای نکرده به یه کسی تجاوز کنه، گناه تجاوز به گردنش نیست؟ 

فرض میگیریم قبل مست شدنش به عواقبش فکر نکرده

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

شوخی میکنید؟ هرگناهی تعمدی نباشه گناه نیست؟ کاری به این موضوع ندارم کلا خواستم بدونم ریشه این حرفی ک ...

زنگ بزنید ب دفتر امور شرعی و این مسئله رو توضیح بدید ببینید چی پاسخ میدن

من چیزی ک خوندمو وعلمشو دارمو گفتم و شما هم تحقیق کنید .

گناه همیشه مشکل داره و گناهه اما گاهی شرایط طوری رقم میخوره ک انسان اراده ای برای انجام آن ندارد و قصد انجام هیچ گناهی رو نداره و اقدامی برای انجام هیچ گناهی نمیکنه ونیتی برای انجام گناه در دلش وجود نداره و با این شرایطی ک گفتم اتفاقی ازش ب صورت اشتباه و سهوا سر میزنه قطعا حکم این مسئله با گناهی ک بصورت عمدی رخ میده متفاوته.

و حتما ب دفتر مسائل شرعی زنگ بزنید برای مسائل شخصی ما نمیتونیم فتوا بدیم و باید ب مرجع تقیلد مراجعه کنیم

مواردی رو ک گفتم از خودم نیس و شما هم تحقیق کنید

زنگ بزنید ب دفتر امور شرعی و این مسئله رو توضیح بدید ببینید چی پاسخ میدنمن چیزی ک خوندمو وعلمشو دارم ...

شما شماره ش رو دارید بهم بدید

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 
شما شماره ش رو دارید بهم بدید

ای بابا اینقدر خودت رو اذیت نکن عزیزم دفعه دیگه حواست باشه تمام به شوهرت هم نمیخواد چیزی بگی 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
نه گناهی که به دیگری آسیب برسهاونجوری لابد قتل غیرعمدم گناه نیست

گناه به عمل و كاري گفته مي شود كه از روي عمد و با علم و آگاهي و بدون جبر و اجبار، بر خلاف دستور خداوند انجام شود و يا شخص حكمي از احكام الهي را بدون عذر شرعي ترك نمايد؛ در اين صورت انسان گناه كار محسوب مي شود و اگر توبه نكند، كيفر عمل و گناه خود را خواهد ديد. اما اگر كسي كاري كند كه نداند خلاف دستورات ديني است، و يا بداند ولي از روي اشتباه و نسيان و سهو و غير عمدي انجام دهد و يا در انجام آن مجبور باشد، مثلاً كسي او را به خوردن روزه و يا ترك نماز، مجبور كند و يا به گفتن و شنيدن غيبت و يا موسيقي حرام مجبور نمايد و ... ، در اين صورت عمل انجام شده، گناه محسوب نمي شود و كيفري هم نخواهد داشت

منبع:  سایت پاسخ به احکام شرعی قم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ای بابا اینقدر خودت رو اذیت نکن عزیزم دفعه دیگه حواست باشه تمام به شوهرت هم نمیخواد چیزی بگی

من هیچ وقت عکسمو هیچ مردی ندیده 😭😭باورتون نمیشه دارم همینجور اشک میریزم دستام داره میلرزه از ناراحتی

عجبمثلا یه آدم مست که حالش دست خودش نیست، بره خدای نکرده به یه کسی تجاوز کنه، گناه تجاوز به گردنش نی ...

این چه ربطی داشت

چیو با چی که مقایسه میکنید

گناه به عمل و كاري گفته مي شود كه از روي عمد و با علم و آگاهي و بدون جبر و اجبار، بر خلاف دستور خداو ...

استارتر جان 

اینو بخون لطفا

تو مسئله انجام احکام شرعی از خود خدا جلو نزنیم.. 

الهی چقدر شما ساده دلو پاکی .نه عزیز چه گناهی .برای درست یا غلط بودن این مسائل عقلانی ومنطقی که فکر ...

اینقد ناراحتم که اصلا نمیتونم فکر کنم فقط حس عذاب وجدان دارم 😭

گناه به عمل و كاري گفته مي شود كه از روي عمد و با علم و آگاهي و بدون جبر و اجبار، بر خلاف دستور خداو ...

مجبووور؟

چقد راحت راه در رو پیش پای دیگران میذارید و برای گناه دلیل میارید.هیچ حرفی از دستور و قوانین خداوند بالاتر نیست

قبح همه چیو ریختید واقعا متاسفم

2810