2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
چون ،رابطه ایمن بوده ،وشما مطمئنن رعایت کردید ،بچه که نیستی،ومن خودم خیلی عقب میندازم

نمیتونم با جزئیات بگم فقط میتونم‌بگم میترسیم چیزی لیز خورده باشه امیدوارم منو بی‌حیا فرض نکنید ک این حرفارو میزنم توروبخدا ببخشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خانم یه سوال دارم ازتون ماه قبل من چهار روز پریود شدم در حالی که شیش روز طول میکشید دفعاتش کم ...

احتمالا بخاطر استرسه یا هر عامل دیگه وقتی تو پریود شدی ینی  باردار نیستی  بی بی چک نزدی ک خیالت راحت شه؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
احتمالا بخاطر استرسه یا هر عامل دیگه وقتی تو پریود شدی ینی باردار نیستی بی بی چک نزدی ک خیالت راحت ...

اره بخدا پریود شدم چها روز بود یادمه قشنگ چهار روز بعدشم اون خوناب لکه بینی اومد به لکه بینی کم نبود متوسط بود از لکه بینی بیشتر بود 

نه نزدم هنوز من بیمارستان کار میکنم خیلی سرم شلوغه نمیتونم‌بگیرم اخر شب شیفتم تموم میشخ برمیگردم نمیتونمم از بیمارستان بگیرم میشناسن منو گفتم جمعه ک مرخصی دارم بگیرم 

از استرسه ینی خدا خداکنه نباشم شما خیلی خوب راهنمایی میکنید ببخشید انقد سوال میکنم ازتون

اره بخدا پریود شدم چها روز بود یادمه قشنگ چهار روز بعدشم اون خوناب لکه بینی اومد به لکه بینی کم نبود ...

خواهش میکنم عزیزم دوس دارم کمکت کنم

کارت چیه؟ اخر شب نمیتونی بری بگیری؟ ولی نگران نباش حامله نیستی 

بهتم توصیه میکنم دیگه کاری نکنی ک اینجوری بیفتی تو نگرانی 

هر چیزی ب وقتش خوبه رابطه جنسی با جنس مخالف همش دردسره برای ی خانم  مگه اینکه محرم باشین 

[QUOTE=357929220]خواهش میکنم عزیزم دوس دارم کمکت کنم کارت چیه؟ اخر شب نمیتونی بری بگیری؟ ولی نگران نباش حامله نیستی& ...[/QUOT

امیدوارم نباشم توروخدا راس میگین نیستم حسابدار بیمارستانم تا ساعت ۲شیفت دارم اون زمانم داروخونه باز نیس چز بیمارستانی ک خودم کار میکنم نمیتونم از اونجا بگیرم مجبورم جمعه که روز مرخصیمه برم جای دور تر بگیرم

ماجرا داره بخدا منم اینجور ادمی نیستم 😔خیلی پشیمونم خجالت میکشم از خانوادم بابت کارم واقعا شرمنده همشونم کاش درک کنید چه حالی دارم دروغم نمیگم نقشم بازی نمیکنم بخدا قسم فقط میخام مثب نباشه باردار نباشم 

[QUOTE=357929220]خواهش میکنم عزیزم دوس دارم کمکت کنم کارت چیه؟ اخر شب نمیتونی بری بگیری؟ ولی نگران ن ...

همه اشتباه میکنن مهم درس گرفتن از اشتباه و دوباره انجام ندادنشه 

خودتم ک تحصیلکرده ای دیگه یکم مطالعه کنی درمورد این چیزا دستت میاد چی ب چیه  تازه چرا از ماماهای اونجا نمیپرسی بگو مشکل دوستمه و نگرانه 

من ک میگم 95درصد باردار نیستی بیخودی نگرانی 

همه اشتباه میکنن مهم درس گرفتن از اشتباه و دوباره انجام ندادنشه خودتم ک تحصیلکرده ای دیگه یکم مطالع ...

میترسم بپرسم یکی اینکه خجالت میکشم یکی اینکه میگم شک بم نکنن

اره والا درس میگین باید درس گرفت هر بلای سرم بیاد مقصر خودمم بخدا گفتم دیگ این اتفاق نیوفته مشکلم حل بشه اصلا دیگه نه سمت خودش برم نه این چیزا 

سرچ‌میزنم یه چیزایی میاره بالا نگران میشم پس‌چرا پریود نمیشم 😢همین ک نشدم نگرانم کرده خدا از دهنت بشونوه ک‌میگی‌نیستی

یه خانمی اومد گف عه منم علائم شبیه شما بود حامله بودم نمیدونم راس گفتن یا دروغ من منو سکته دادن

میترسم بپرسم یکی اینکه خجالت میکشم یکی اینکه میگم شک بم نکنناره والا درس میگین باید درس گرفت هر بلای ...

ماه قبلت چندم پریود شدی؟ اگرم عقب بندازی از استرسیه ک داری 

اون خانمی ک حامله شده بعد پریودیش رابطه داشته باردار شده  تو قبلش داشتی بعد پریودم شدی 

ماه قبلت چندم پریود شدی؟ اگرم عقب بندازی از استرسیه ک داری اون خانمی ک حامله شده بعد پریودیش رابطه د ...

ماه قبلی ۲۵پریود شدم یکم زود شدم ولی ۲۵بود و چهار روزم بود و تموم شد و دقیق چهار روز بعدش ینی روز هشتم اون لکه هارو دیدم  لکه نبود بیشتر از یه لکه بود ببخشید ک میگم حتی لختم دیدم کوچیک بله من قبلش بوده اون خانم میگفت من قرص اورژانسیم خوردمو باز باردار شدم و اینکه دقیقا مثل شما پریود شدم نمیدونم 

ینی وقتی من پریود شدم دیگ باردار نمیشم درسته؟؟؟این امکان نداره ک پریود بشیو بعد پریودم باردار بشی؟؟؟

ماه قبلت چندم پریود شدی؟ اگرم عقب بندازی از استرسیه ک داری اون خانمی ک حامله شده بعد پریودیش رابطه د ...

خانم از اون خانمه پرسیدم گفتش بعد پریود رابطه داشته قبلش نبود بعدش قرص خورده و بادارم بوده 

ماه قبلی ۲۵پریود شدم یکم زود شدم ولی ۲۵بود و چهار روزم بود و تموم شد و دقیق چهار روز بعدش ینی روز هش ...

کلا از لحاظ علمی تو بارداری پریودی امکان نداره  مگر اینکه هماتومی چیزی باشه  اون خانم بعد پریودیش رابطه داشته تو قبلش داشتی و بعدشم پریود شدی  حالا فردا ی بی بی بزن خیالت راحت شه 

2810