2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

4688 بازدید | 281 پست

دوستان خاهههش میکنم من یه غلطی کردم خدا بزنه تو سرم اخه دستم بشکنه الهی 

ماه قبلی پریود شدم من پریودم تا پنج یا شیش روز زول میکشه ولی چهار روز شدم و تمامممم بعد پریودم ینی روز هشتم پریودی که تموم شده بود لکه بینی داشتم ینی هر بار که غلطی میکردم من لکه میومد 

الانم که ۲۹هنوز پریود نشدم ینی اون لکه بینیه برا حاملگیه ای خدا منو بکشهه توی گوگل سرچ میزنم نوشته لکه بینی حاملگیه کههه

اون غلطیم که کردم من ریخته نشده داخل میترسم لیز خورده باشه چمیدونم منو ببخشین که انقد رک گفتم سه روز استرس کشت منو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مجردی خدا زده تو سرت ولی حامله نیستی ولی اگه متاهلی اصن استرست واسه چیه ؟ فوقش حامله ام باشی ...

مشکلم اینه مجردم🫠

توروخدا بمن‌بگو درس فک کردم یا ن خاهش میکنم بگو که حامله نیستم یا هستم 

شما کلا با اندام هاتون وروش ها و  بارداری و اینا مشکل دارید

تاپیکاتون ک اینجور میگه

یک بار برید اساسی تحقیق کنید در مورد این مساله ک اینجور کلی فحش و ناسزا و نفرین نثار خودتون نکنید

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
میترسم بخدا سه روزه دارم مخ خودمو میخورم از کارو زندگی افتادم اصلا توروخدا بمن بگین حاملم با این علا ...

ههزار بار عقب انداختم و فکر کردم حامله‌ام و نبودم،حامله شدن به این راحتی‌ها هم نیست به نظر من نیستی فصل عوض شده پریودت عقب افتاده،همین الان برو یه بیبی چک بگیر و خیال خودتو راحت کن

چ تاریخی پریود شدی چ تاریخی رابطه داشتی؟

خب من ماه قبلی پریود شدم که چهار روزه تموم شد 

قبل اینکه پریود بشم ماه قبل این غلطو کردم ولی بخدا چیزی ریخته نشد داخل ای خدا چجوری‌بگم بعد پنج شیش روز که پریود شدم و پریودمم اون لکه بینیه اومدش تا یه روز اینا بود جوری که پد مینداختم بعد یه روز تموم شد و چن روز بعدش باز اینجوری شد و قط شد

شما کلا با اندام هاتون وروش ها و بارداری و اینا مشکل داریدتاپیکاتون ک اینجور میگهیک بار برید اساسی ...

من کلی تحقیق کردم که اینجوری استرس گرفتم بدتر همین چیزایی که خوندم راجبشون اینجوری بمن استرس داده شمام خاهش میکنم حاله منو ندارین نمیتونید درکم کنید هیچی نگین خاهشا

ههزار بار عقب انداختم و فکر کردم حامله‌ام و نبودم،حامله شدن به این راحتی‌ها هم نیست به نظر من نیستی ...

میدونم به این سادگی نیس چمیدونم شاید بخاطر سنم بگیره اخه نوشته بود هر چی سن پایین تر باشه احتمالش زیاده منم ۲۴سالمه با یه اقای که خیره سرش قرار اذدواجم داریم این غلطو کردم به خودشم میگم همش میگ نگران نباش ای خدا دستی دستی دارم ابرومو میبرم

2810