2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
من خودم وقتی موشکایی که برا اسراییل زدن رو تو اسمون دیدم بهم استرس وارد شد براهمین ۴ روز عقب انداختم ...

یا خوده خدا منم دیدم ولی استرسم روی این موضوع بود

اخه شما رابطه نداشتی شاید 

من بخاطر این موضوع که فک مبکنم شاید یه یجوری لیزی چیزی خورده باشه نگران شدم

یا خوده خدا منم دیدم ولی استرسم روی این موضوع بوداخه شما رابطه نداشتی شاید من بخاطر این موضوع که فک ...

ن بابا نترس لیز نخورده

اصلا ی مایع چسبناک هست وقتی دست بزنی اگر روی بدن ریخته شده باشه حالت چسبناکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا نترس لیز نخوردهاصلا ی مایع چسبناک هست وقتی دست بزنی اگر روی بدن ریخته شده باشه حالت چسبناکه

سایت سرچ میزنی میگه که منی خاصیت بالا روندگی داره گفتم خودشو کشیده بالا😐توروخدا فکرامو فقط

سایت سرچ میزنی میگه که منی خاصیت بالا روندگی داره گفتم خودشو کشیده بالا😐توروخدا فکرامو فقط

بله داره ولی درصورتیکه داخل واژن تخلیه شده وچون با شتاب بیرون میاد سریع بالا میاد

حالا براشما که داخل نبوده 

بله داره ولی درصورتیکه داخل واژن تخلیه شده وچون با شتاب بیرون میاد سریع بالا میادحالا براشما که داخل ...

نه نه اصلااا نمیتونم دقیق بگم حیف

طوری بوده که فک کردم لیرط خورده روی واژن اینجوری فک کردن نمیدونم بعدشم پاک کردم لعنت به اون روز هزار بار لعنت

نه نه اصلااا نمیتونم دقیق بگم حیفطوری بوده که فک کردم لیرط خورده روی واژن اینجوری فک کردن نمیدونم بع ...

ولی جدا از هرچیزی من جای تو دارم خجالت میکشم که چقد راحت در باره ی این مسئله حرف میزنی عزیزم درسته الان عادیه ولی برای رابطه ی دوست پسر دوست دختری که علنی باهمن و همه ام از رابطشون خبر دارن و ممکن به ازدواج ختم بشه تو کلا شدی بازیچه ی دسته یه هوس باز 

ولی جدا از هرچیزی من جای تو دارم خجالت میکشم که چقد راحت در باره ی این مسئله حرف میزنی عزیزم درسته ا ...

اینو چند بارم گفتم شما نمیتونید قضاوت کنید منو وقتی از زندگی من خبر ندارین

من دختری نیستم که بی حیا باشم یا این کارا برام اسون باشه که تهش بگم ای بابا بیخیال یه قرص بخور حله دیگه عزیزم وقتی از مشکلم دارم میگم ینی بابتش خجالت زدم پشیمونم من حتی یه دار وخونه مسخرم‌نمیتونم برم فکر میکنی خودم نمیدونم بیبی بخرم نیام این بحثای مسخرم اینجا بکنم که الان اینجور چیزایم بم بگن خب میرفتم میخریدمو خلاص دیگ من عرضه یه بیبی خریدنم ندارم انقد ک خجالت میکشم‌برم بگم اینو میخام اصلا

هزار بارم نوشتم نمیدونم دیدی یا ن گفتم ببخشید انقد رک میگم شرمنده ای کاش قضاوت نمیکردین ک بجای من خجالت بکشین

نی نی سایتم یه سایت راهنمایی مشکلات و اطلاع رسانیه منم‌مشکلم گفتم با هزار شرمندگی معذرت خاهی

توروبخدا قضاوت نکنین کسیو که دوس دختر دوس پسره از این کارا میکنه شما از زندگی من هیچی‌نمیدونید چجور ادمیم.

ولی جدا از هرچیزی من جای تو دارم خجالت میکشم که چقد راحت در باره ی این مسئله حرف میزنی عزیزم درسته ا ...

حتی نمی‌تونید راجب اون اقام قضاوت کنین من اگر میگم لعنت به اون روز از کارم خجالت میکشم پشیمونم ک انقد الان استرسشو دارم نه اینکه بگم طرف هوس بازه یا هر چیز دیگه برای همینه میگم‌شما هیچی از زندگی من نمیدونید نبایدم قضاوت کنید.

[QUOTE=357548315]من متاهلم منم رابطه کامل نداشتم حتی اورژانسی خوردم اما چون بدنم امادگی داشت و بعد ز ...

نه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بذازین کامل بگم براتون خدا خیرت بدهمن ماه قبلی ۲۵پریود شدم خب پریود من معمولا شیش روز یا هفت روز طول ...

احتمال 70درصد بارداری بع نظرم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اگر الکی گفتین که بترسم نگران شم خدارو خوش نمیاد.

نه واقعا جدی گفتم...از نظر من احتمال بارداریت خیلی بالاست

نه واقعا جدی گفتم...از نظر من احتمال بارداریت خیلی بالاست

همه گفتن که لکه بینی بعد از پریود نشونه بارداری نیس لکه بینی قبل از روز موعد میاد روی که قرار پری بشی و نمیشی لکه بینی هستش شما میگی احتمالش هس عجبا

احتمالا خون پریودت مونده لکه بینی بعد تخمک گذاری و نزدیکای پریودی نشونه بارداریه اونم نه صد در صدخ ...

ببخشید خانم یه سوال دارم ازتون ماه قبل من چهار روز پریود شدم در حالی که شیش روز طول میکشید دفعاتش کم شده ربطی به باداری نداره؟من سرچ میزنم نمیتونم دقیق بفهمم ببخشید اگر این سوالو ازتون کردم شرمنده امیدوارم فک نکنید من بی حیام 

در هر صورت هرچه زودتر بفهمی به نفعته،ولی مطمئنم که حامله نیستی به خاطر تغییر فصل منم این ماه دیرتر پ ...

ببخشید خانم یه سوال شما از کجا مطمعانید ک نیستم ببخشید این سوالو میکنم

2810