2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
اخه من ماه قبل پریود شدما بعدش اینجوری شد مگ‌نمیگن که پریود بشی ینی باردار نیستیمشکلم اینکه خجالت می ...

دوره ی خجالت و مامانی بودن و اینا گذذذشتههعههه.  

ول کن این  حرفا رو. 

چطور وقتی رابطه داشتی  خجالت نکشیدی؟   قصدم سرزنش نیس. 

ضمنا تو بعد از رابطتون پریود شدی؟    اگر آره  پس ۹۹درصد باردار نیستی خیالت تخت

ولی خیلی عادی برو بگو بیبی چک میخوام.  اونا کارشونه هرروز کاندوم و تاخیری و بیبی چک بفروشن   عادیه براشون

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیبی چک چیز خاصی که نیس. زودی برو بخر بیا بزن خیالت راحت شه.

اخه منه بیچاره یه خیابون هستش همدان به اسم بوعلی تمامی داروخونه ها اونجان منم اونجا زیاد میرم تقریبا همم میشناسن منو

ببخشید برم بگم بیبی کاری که ندارن بگن مجبردی یا متاهل؟؟؟؟توروخدا میدونم میخندید به این حرفم درک کنید من اولین باره 

اخه من ماه قبل پریود شدما بعدش اینجوری شد مگ‌نمیگن که پریود بشی ینی باردار نیستیمشکلم اینکه خجالت می ...

فک کن یه درصد احتمالش باشه به جای استرس یه بیبی چک بخر خیال خودتم راحت میشه اول صبح تست کن

اخه منه بیچاره یه خیابون هستش همدان به اسم بوعلی تمامی داروخونه ها اونجان منم اونجا زیاد میرم تقریبا ...

نه نترس  قباله ازدواج نمیخوان ازت    

مگه هرکی بیبی چک بخره  یعنی برا خودش میخواد؟   شاید برای مادری خواهری خاله ای بخواد 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اخه منه بیچاره یه خیابون هستش همدان به اسم بوعلی تمامی داروخونه ها اونجان منم اونجا زیاد میرم تقریبا ...

وا مجردا نمیخرن؟ برو توضیح بده بگو من خودم مجردم سمت هیچ موجود نری نرفتم تا حالا دوست متاهلم اقدام به بارداری کرده برا اون میخام 😑

عیب ندارهزندگی شخصی خودتههیچ کس شرایط شما رو نداره ک قضاوت کنهفقط توروخدا منبعد سفت بگیرمن نه شما رو ...

من بادار نباشم بخدا دیگ اگر سمت این کار برم سه روزه دارم از استرس سردرد دیونه میشم همش سرچ میزنم‌نگرانم جرعتم ندارم برم بیبی بخرم خیلی پشیمونم  بنظرتون این علایم بارداری نیس توروبخدا بگین ک نیس من کارم به اونجاها نکشه دیگه انقد استرس دارم نمیدونم عقب افتادن پریودم از استرسه یا ن

هیچ وقت دیگ از این کارا بی فکر نمیکنم

ایشالله🤲🏻من سالی دو سه بار شیاف لیابل میذارم۵تا دونه داره۱۰روز قبل پریودی میذاریکامل همه چی رو شست ...

این شیافی ک میگین از طب سنتیه یا جدید؟  بدون نسخه میشه تهیه کرد از داروخونه؟ و اینکه، گفتن شستشو میدع رحم رو، پریودی آور هس؟ اخه پلی کیستیک هستم 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اون لکه بینی باقی مونده پریودی بود. باردار نیستید

توروبخدا راس میگین واقعا؟؟؟؟؟؟؟چون منم پریودم چهار روزه تموم شد در حالی که تا شیش روز یا هفت روز طول میکشید 

لکه بینی بارداری نیس درسته؟؟بعد پریودمم این لکه اومد ینی روز هشتم پریود متوجه میشین ؟

حاملگی خیلی هم سادس من هر بار که ...شدباردار شدم.هر بار که یه روز پریودم عقب افتاد فهمیدم که باردارم ...

پس چرا توی همین نی نی سایت اکثر خانوما گفتنه بودن که به این سادگی نیس باید اقدام کنی چند بار با یک بار نمیشه اونم تازه من اصلا چیزی داخل ریخته نشد بخدا فقط نگرانم لیز نخورده باشه چمیدونم من خودمو کامل پاک کردم بعدش بیخشید انقد رک گفتم🤦🏼‍♀️

2810