2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
من کلی تحقیق کردم که اینجوری استرس گرفتم بدتر همین چیزایی که خوندم راجبشون اینجوری بمن استرس داده شم ...

تحقیق کردی ک مجردی و سالی یه بار میترسی حامله شده باشی؟؟؟؟؟؟

تاپیک زدی ک بقیه نظر بدن

سنگین اومد براتون؟؟؟🤦🏻‍♀️

زندگی سخصی تون ب خودتون مربوطه ولاغیر

ولی در مورد بدنت برو قشنگ بخون، تحقیق کن، مشاوره بگیر، ببین چی کنی ک اینجور نشه ک الان استرس بگیری

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خب من ماه قبلی پریود شدم که چهار روزه تموم شد قبل اینکه پریود بشم ماه قبل این غلطو کردم ولی بخدا چیز ...

خب وقتی رابطه داشتی بعد پریود شدی ینی حامله نیستی دیگه  اگه رابطه نزدیک پریودیتم بوده اون زمان تخمک گذاری نداشتی  الانم برای اینکه خیالت راحت شه ی بی بی چک بزن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی رابطه داشتی بعد پریود شدی ینی حامله نیستی دیگه اگه رابطه نزدیک پریودیتم بوده اون زمان تخمک ...

ببخشید پس اون لکه ها چیه اخه نوشته لکه بینی علایم باداریه من همش سره کارم وقت نکردم برم بیبی بخرم ینی خجالت میکشم برم بگم اینو میخام 

تحقیق کردی ک مجردی و سالی یه بار میترسی حامله شده باشی؟؟؟؟؟؟تاپیک زدی ک بقیه نظر بدنسنگین اومد براتو ...

چه ربطی داره الان من راجب مشکلم خاستم کمک بگیرم همیشه باید منتظر ادمای مثل تو باشم که کمک ک نمیکنن هیچ انرژی منفیم میدن تحقیق کردن راجب بدنم چه ربطی به مشکل الانم داره 

چه ربطی داره الان من راجب مشکلم خاستم کمک بگیرم همیشه باید منتظر ادمای مثل تو باشم که کمک ک نمیکنن ه ...

کارت کلا منفیه عزیزم

من انرژی منفی میدم؟؟

بدنت رو بشناسی، سفت بگیری در کیسه رو، تو پاچه ت نمیره عزیزم

تحقیق کردی ک مجردی و سالی یه بار میترسی حامله شده باشی؟؟؟؟؟؟تاپیک زدی ک بقیه نظر بدنسنگین اومد براتو ...

من کلا استاد استرس دادن به خودمم تا هر اتفاقی میوفته با اینکه میدونمم کاری نکردم ترس این چیزارو دارم با اینکه زیادم راجبشون خوندم برای همین تاپیک میدم اروم بشم حداقل از راهنمایی بقیه 

ببخشید پس اون لکه ها چیه اخه نوشته لکه بینی علایم باداریه من همش سره کارم وقت نکردم برم بیبی بخرم ین ...

احتمالا خون پریودت مونده  

لکه بینی بعد تخمک گذاری و نزدیکای پریودی نشونه بارداریه اونم نه صد در صد

خجالت نداره ی ماسک بزن برو کی میشناستت  اونا براشون عادیه این چیزا روزی100 تا بی بیچک میفروشن

کارت کلا منفیه عزیزممن انرژی منفی میدم؟؟بدنت رو بشناسی، سفت بگیری در کیسه رو، تو پاچه ت نمیره عزیزم

من راهنمایی خاستم نی نی سایتم سایتیه که راهنمایی بخان و اصلاعاتشونو تاپیک کنن نه اینکه امثال تو ادعای فهمشون میان بیان یسرسا که مشکل دارن نصیحتم کنن خب اشتباه کردم سوالم کردم راجبش عجبا 

من کلا استاد استرس دادن به خودمم تا هر اتفاقی میوفته با اینکه میدونمم کاری نکردم ترس این چیزارو دارم ...

اگه خانم هستی واقعا و داری راست میگی این موضوع رو

واقعا نگرانتم

واقعا

از روش های جلوگیری سفت و سخت و مطمئن استفاده کن

رابطه های متعدد رو دیدم ک واااای چه بلایی سر دخترامون داره میاره

کمترینش زگیل تناسلیه ک اصلا خوب شدنی نیست و درجه بندی داره

و یکی گرفته ☹ بیا حال و روزشو ببین

توروخدا سفت بگیر این قضیه رو اگه واقعا سرکاری نیست و دختری🙏🏻😭

من راهنمایی خاستم نی نی سایتم سایتیه که راهنمایی بخان و اصلاعاتشونو تاپیک کنن نه اینکه امثال تو ادعا ...

ادعای فهمم نیست

ب ولای علی نیست

از همه بی سوادتر و کم فهم ترم ولی...

دارم میبینم

زگیل تناسلی از صد تا بارداری بدتره

دارم میبینم هرروز😭

توروخدا برو تحقیق کن و روش های مطمئن پیدا کن حداقل

کاش طرف، دختره،  باردار میشد ولی رگیل نمیگرفت

اونم درجه ی شدید ش رو

تمام بدنش.......🤦🏻‍♀️☹

احتمالا خون پریودت مونده لکه بینی بعد تخمک گذاری و نزدیکای پریودی نشونه بارداریه اونم نه صد در صدخ ...

خیلی ممنونم را اطلاعاتتون کمکم کردین واقعا یه دنیا ممنون سرچ زدم یه چیزای دیگه اورد نگران شدم مثلا لکه بینی نگفته بود چه زمانی نشونه بارداریه نگران شدم 

ادعای فهمم نیستب ولای علی نیستاز همه بی سوادتر و کم فهم ترم ولی...دارم میبینمزگیل تناسلی از صد تا با ...

اخه عزیزمن من تحقیق کردم برا این میگم که من نه عفونت دارم نه زگیل هیچ کدوم از این علائم رو ندارم برای همین‌نگران شدم و فکرم رفت سمت بارداری همینجوری برا خودت میگی‌تحقیق نکرده اومدی تاپیک زدی خب منم راجب به اینا قبلش تحقیق کروم و مطمعام هیچ عفونت و یا هر چیز دیگ ندارم.😒

اگه خانم هستی واقعا و داری راست میگی این موضوع روواقعا نگرانتمواقعااز روش های جلوگیری سفت و سخت و مط ...

😐😐فک میکنی‌مرد جماعت بیکاره بیاد اینجور تاپیکی بزنه

در ضمن من هیچ مشکلی ندارم ته عفونت نه زگیل دوماه پیشم بابت همین موضوع که یه ذره بابت دوران‌پریودی چون مرتب دوش میگرفتم عفونت ریزی گرفتم و با قرص کاملا خوب شدم و گفتن مشکلی ندارم منم اینارو میدونم و پیگیری میکنم

خیلی ممنونم را اطلاعاتتون کمکم کردین واقعا یه دنیا ممنون سرچ زدم یه چیزای دیگه اورد نگران شدم مثلا ل ...

خواهش میکنم عزیزم ببین اگه پریودات منظمه روز 14 سیکلت تخمک گذاری داری ینی تو از روز دهم اگه رابطه داشتی باید حتما جلوگیری کنی تا یک هفته  فهمیدی حرفمو؟  عکس روزای تخمک گذاری هست تو. گوگل ببینش میفهمی چجوریه

😐😐فک میکنی‌مرد جماعت بیکاره بیاد اینجور تاپیکی بزنهدر ضمن من هیچ مشکلی ندارم ته عفونت نه زگیل دوما ...

ایشالله🤲🏻

من سالی دو سه بار شیاف لیابل میذارم

۵تا دونه داره

۱۰روز قبل پریودی میذاری

کامل همه چی رو شستشو میده میاره پایین

رحم رو ریکاوری میکنه

سالهاست میذارم

یک بارم برا عفونت و چسبندگی و اینا دکتر زنان نرفتم

از باسلام، از قم ، سفارش میدم میفرستن

دوست داشتی سالی دو سه بار بخر امتحان کن

سبک میکنه رحم رو

درد پریودی رم میندازه چون اون تو رو تمیز میکنه