2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست

عزیزم به هر زحمتی شده بپر برو یه چک بی بی بخر بزن

انقدر خودتو عذاب نده

یه لیوان یه بار مصرف هم بخر برو سرویس عمومی تست بزن

هرچی باشه میفهمی

و اینکا باردار هم نیستی نگران نباش ولی تست بزن خیالت راحت باشه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

نه اون گاهی چربی زیر پوست جمع میشه مثل غده درنیاد و میره یه مدت بعدنه اونا نیستاین انگار آب جوش ریخت ...

کارم خیلی اشتباه بود ولی مطمئنم ما کاری نکردیم چمیدونم حیف نمیتونم دقیق بگم خجالت میکشم بخدا ولی اینجوری بگم ک چیزی داخل ریخته نشد اصلا فقط میگم‌نکنه لیز خورده باشه روی واژن‌چمیدونم ببخشید انقد رک گفتم 

نه خداروشکر من این علایمو ندارم فقط یکم خارش میگیرم گاهی اوقات خوب میشم ولی اینجور ک شما گفتین نه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم خیلی دوست دارم اون لیابل رو امتحان کنم،😅

سالی دو سه بار، هییییییچ ضرری نداره

من شاید ۷،۸ ساله میذارم

مثل دستمال کاغذی ورقه ورقه رحم رو تمیز میکنه میده بیرون

پریودی هام بدون درده

یک بار برا چکاپ عفونت بخدا نرفتم دکتر زنان

مادربزرگامون نه دکتر داشتن نه سواد نه آنتی بیوتیک

از همینا میذاشتن و سالی یه دونه میزاییدن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
برو از داروخونه بیبی چک بگیر بزن. خبرشو بده به ما

مجبورم دیگ کی‌میخاد حالا بره بگ بیبی میخام گفتم اول علاییمم بگم دوستان تجربه داشتن راهنمایم کنن کارم به بیبی نکشه

مجبورم دیگ کی‌میخاد حالا بره بگ بیبی میخام گفتم اول علاییمم بگم دوستان تجربه داشتن راهنمایم کنن کارم ...

بیبی چک چیز خاصی که نیس.  زودی برو بخر بیا بزن  خیالت راحت شه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بله کلا بدن رو درگیر میکنهواکسن داره حالا برای کنترلشولی کامل از بدن درنمیاد لامصبحتی توالت عمومی هم ...

ببخشید داخل واژن باشه درد داره درسته؟؟اینجور ک خوندم 

اها درسته پس‌فقط از رابطه و نزدیکی نیس جاهای دیگم هستش که واگیر داشته یاشه

رابطه اتون همراه با دخول کامل بوده؟؟ اکر اینطور بوده و اسپرم وارد بدنت شده حتما احتنال بارداری هست.

یا قران😐😐😐😐😐یا خوده خدا 

بله کامل بوده اما چیزی بیرون نیومده ببخشید ببخشید انقد رک میگم اخرش قبل اینکه بشه خارج کرده ینی به اونجا نکشیده که بریزه خاک بسرم ببخشید انقد رک گفتم

کارم خیلی اشتباه بود ولی مطمئنم ما کاری نکردیم چمیدونم حیف نمیتونم دقیق بگم خجالت میکشم بخدا ولی این ...

عیب نداره

زندگی شخصی خودته

هیچ کس شرایط شما رو نداره ک قضاوت کنه

فقط توروخدا منبعد سفت بگیر

من نه شما رو میشناسم، نه بخدا چیزی

ولی رابطه محافظت نشده خیلی دردسر و بد بختی میاره الان

فقط مراقب خودت باش

رابطت ب خودت مربوطه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
به حرف ما نیست عزیزم. بعضیا طول بارداری هم لکه بینی دارن سریع تر یه تست بده دیگه هم نذار ازت سو استف ...

اخه من ماه قبل پریود شدما بعدش اینجوری شد مگ‌نمیگن که پریود بشی ینی باردار نیستی

مشکلم اینکه خجالت میکشم برم داروخونه ای کاش درک میکردین چه حالی دارم‌چقد خجالت میکشم

عزیزم به هر زحمتی شده بپر برو یه چک بی بی بخر بزنانقدر خودتو عذاب ندهیه لیوان یه بار مصرف هم بخر برو ...

ترووبخدا راس میگین باردار نیستم از علاییم گفتین؟؟؟؟؟؟خاهش میکنم جوابم بدین

میگیرم مجبورم دیگ شما میگین معلوم نیس

میدونم به این سادگی نیس چمیدونم شاید بخاطر سنم بگیره اخه نوشته بود هر چی سن پایین تر باشه احتمالش زی ...

حاملگی خیلی هم سادس من هر بار که ...شدباردار شدم.هر بار که یه روز پریودم عقب افتاد فهمیدم که باردارم.

2810