2777
2789
عنوان

توروخدا منه بدبختو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4688 بازدید | 281 پست
خواهش میکنم عزیزم ببین اگه پریودات منظمه روز 14 سیکلت تخمک گذاری داری ینی تو از روز دهم اگه رابطه دا ...

بله متوجه شدم منظورتو خیلی ممنونم یه دنیا تشکر اروم شدم بخدا این لکه بینی که داشتم روز هشتم پریود بود ینی سه روز بعد اینکه پریودم تموم شد لکه شروع شد پس نمیتونه لکه بینی بارداری باشه چون شما گفتین لکه بینی قبل از شروع پریود هست درست متوجه شدم ؟

بازم ممنونم😭😭🩷

ایشالله🤲🏻من سالی دو سه بار شیاف لیابل میذارم۵تا دونه داره۱۰روز قبل پریودی میذاریکامل همه چی رو شست ...

اخه اینجور مشکلی ندارم که از این کارام کنم حالا میبینی خدا سرم میاره اد اینم درس میشه برام😒 من تازه این اتفاق افتاده برام خیلیم پشیمونم از کارم چه برسه به این بیام شیاف لیابلم بذارم🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم به این سادگی نیس چمیدونم شاید بخاطر سنم بگیره اخه نوشته بود هر چی سن پایین تر باشه احتمالش زی ...

در هر صورت هرچه زودتر بفهمی به نفعته،ولی مطمئنم که حامله نیستی به خاطر تغییر فصل منم این ماه دیرتر پریود شدم

در هر صورت هرچه زودتر بفهمی به نفعته،ولی مطمئنم که حامله نیستی به خاطر تغییر فصل منم این ماه دیرتر پ ...

شما لکه بینی نداشتی؟؟اره تغیر فصلم هست ماه قبلی زودتر شدم حالا این ماه هنوز هیچ شایدم بخاطر این استرسی که بخودم میدم دیر میشم نمیدونم والا بخدا 

اای خانم این شهر پر از داروخانه است،کی شما رو می‌شناسه برو بگیر بعد یه دقیقه خیالت راحت میشه

من ساکن همدانم خیابان بوعلی جایه که تمام دارو خونه ها جمن اون خیابون دقیقا من زیاد میرم چون‌محل کارمم اونجاس😂😭😭باید برم یه جای دورتر بخدا ابروم میره که

ایشالله🤲🏻من سالی دو سه بار شیاف لیابل میذارم۵تا دونه داره۱۰روز قبل پریودی میذاریکامل همه چی رو شست ...

خانم چه فکری بود انداختین تو سره من راجب زگیل الان که فکرشو میکنم من خیلییی وقت پیشا یه برجستگی داشتم فک کردم‌جوش زیر پوتسیه خودش خوب شد بعد ینی اون زگیل بوده؟واااایییییی خداااااااا این چی بود رسید به فکرم😐😐😭😭😭😭😭😭

خانم چه فکری بود انداختین تو سره من راجب زگیل الان که فکرشو میکنم من خیلییی وقت پیشا یه برجستگی داشت ...

نه نه

زگیل مثل زخم قرمز میشه و هی زیاد میشه

سرچ کن عکساش میاد

خدا نکنه

ولی مراقبت کن

بد چیزیه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
نه نهزگیل مثل زخم قرمز میشه و هی زیاد میشهسرچ کن عکساش میادخدا نکنهولی مراقبت کنبد چیزیه

عکساش حال ادمو بهم میزنه نمیتونم ببینم اها زخمه نه من مثلا خیلی ببخشیدا موبر استفاده میکنم اپیلاسیون لیرز میترسم چون یسری بیماری هارو داره نظر منه البته اون موبره مثلا قرمز میکه جوش ریز میزنه اونا ک زگیل نیس بعد یه چیز سفت بود زیر پوستی مثل جوش زیر پوستی دردم داره ببخشید انقد رک گفتم معذرت میخام اینا ک زگیل نیس درسته خدا نکنه باشه

بله متوجه شدم منظورتو خیلی ممنونم یه دنیا تشکر اروم شدم بخدا این لکه بینی که داشتم روز هشتم پریود بو ...

اره درسته 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
2810