2777
2789
عنوان

جاریم خیانت می‌کنه به برادر شوهرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 90 پست
بابا شدنی نیست...شما دور از جون خودت رو بزار جاش همینقدر با آرامشی

پای بچه‌م وقتی وسط باشه مجبورم آرامش خودم رو حفظ کنم. اون زن همسر بدیه. آدم ناپاکیه ولی برای اون بچه یه مادره. چه بسا یه مادر عالی. طلاق هم که بگیرن اون بچه هر چند وقتی مادرشو باید ببینه. حالا اگه از زبون خونواده باباش بشنوه مامانش هرزگی کرده چه حسی پیدا میکنه؟

آخه عزیزم چت رو دیده

زنه ک باشوهرم چت میکرد متاهل بود بعد زنگ زده بود بهم میگفت غلط کردم واینا من بدبختم شوهرم کتکم میزد واسه این کشیده شدم ب این سمت گفتم برو گمشو بابا اگر یکبار دیگه زنگ زدی میام درخونتون دیگه رفت گورشو گم کرد

این زنا رو باید از موشون آویزون کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پای بچه‌م وقتی وسط باشه مجبورم آرامش خودم رو حفظ کنم. اون زن همسر بدیه. آدم ناپاکیه ولی برای اون بچه ...

والا هر کسی یه نظری داره... این موضوع خیانت بیشتر بین زن و شوهر اهمیت داره بحث بچه یه چیز دیگه اس

والا هر کسی یه نظری داره... این موضوع خیانت بیشتر بین زن و شوهر اهمیت داره بحث بچه یه چیز دیگه اس

برای بچه خیلی تصویری که تو ذهنش از والدین داره خیلی مهمه. مخصوصا اگه پسر باشه تصویر مادر روش خیلی تاثیر میذاره. اون زن و شوهر طلاق میگیرن. زخم اون مرد رو زمان ترمیم میکنه. حتی بعد از اون دوباره اعتماد میکنه و با یه زن دیگه ازدواج میکنه. ولی تکلیف پسری که اولین زن زندگیش یه هرزه بوده چیه؟ توی ناخودآگاه همه ما مادر یه بعد معنوی و نوعی تقدس داره. مادری که دامنش آلوده شده چه تصویری ازش تو ناخودآگاه اون پسر شکل میگیره؟ آیا اون پسر میتونه به راحتی به زن های اطرافش اعتماد کنه؟

چه قدر برخورد و حرفای بین همسرت و برادر شوهرت غیر عادی و ..بود شما هر وقت صدای دعوای زن و شوهر می‌شنوید ازشون میپرسید چرا دعوا کردید ...برادر شوهرتم راست گزاشت کف دست شوهرت ..چقد غیر قابل باور...

چه قدر برخورد و حرفای بین همسرت و برادر شوهرت غیر عادی و ..بود شما هر وقت صدای دعوای زن و شوهر می‌شن ...

😐😐😐😐😵‍💫یا علی 

شما صدای کشت و کشتار باشه نمیرید بپرسید چیشده ؟؟؟؟؟ 

بعدم ببخشید که مسئله بزرگه و دعوای کوچیک نیست بحث خیانت و طلاقه 😵‍💫😐

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

چیز عجیبی نیس 

یه عمر خیانت مردا رو شنیدیم ...جواب زنها:به شوهرت بیشتر محبت کن .ببین چ کمبودی داره.ب روش نیار .بخاطر بچه هات بساز .

ب خیانت زنها ک میرسه میگن هرزه و فلان و ...

بنظرم کمی هم مردا درد خیانتو بچشن 

حقشونه 

چیز عجیبی نیس یه عمر خیانت مردا رو شنیدیم ...جواب زنها:به شوهرت بیشتر محبت کن .ببین چ کمبودی داره.ب ...

چه ربطی داره خدایا 😐😐😐😐😐برادر شوهر بدبخت من شبانه روز جون می‌کنه که زنش بره به یکی دیگه بده ؟؟؟ 

اتفاقا گفت طلاقش میدم 

چه ربطی داره خدایا 😐😐😐😐😐برادر شوهر بدبخت من شبانه روز جون می‌کنه که زنش بره به یکی دیگه بده ؟؟؟ ...

نگفتم کارش درسته .گفتم اینهمه واکنش نشون ندید 

چون خیانت مردارو عادی جلوه میدن ولی مال زنا رو میکنن تو بوق و کرنا

چه ربطی داره خدایا 😐😐😐😐😐برادر شوهر بدبخت من شبانه روز جون می‌کنه که زنش بره به یکی دیگه بده ؟؟؟ ...

چقد از الفاظ زشت استفاده میکنی 

بده یعنی چه 

مگه زن فقط برای دادن درست شده 

یکم رد کلمه هات زوم کن

نگفتم کارش درسته .گفتم اینهمه واکنش نشون ندید چون خیانت مردارو عادی جلوه میدن ولی مال زنا رو میکنن ت ...

چه ربطی داره مگه همه آدما یکسان هستند ؟ اتفاقا خانواده شوهر من هم خیانت زن و هم مرد رو بد میدونه

چقد از الفاظ زشت استفاده میکنی بده یعنی چه مگه زن فقط برای دادن درست شده یکم رد کلمه هات زوم کن

وا😐😐😐من کی گفتم زن برای دادن ساخته شده 

اما متاسفانه جاریم فقط برای دادن ساخته شده

2810