2777
2789
عنوان

جاریم خیانت می‌کنه به برادر شوهرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 90 پست
دقیقا... چرا آدم اجازه بده بقیه بشینم اینطوری پشت سرش حرف بزنن و هرکس یه جوری ماجرا رو تحلیل کنه به ...

بله درسته. هر آدمی قضاوت صحیحی نسبت به موضوع نداره. به گوش یه آدم کم عقلی برسه ممکنه طرف بگه شوهره بی غیرت بوده. باید هم زنه رو میکشته هم معشوقه‌شو. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا نه. مخصوصا به برادر و اعضای خونواده نباید بگه. چون اولا شماها نمیتونین مشکلی رو حل کنین. دوما م ...

عزیز متوجه هستی خانمش رفته به یکی دیگه داده 😑😐

حالا اصل قضیه رو ول کردید که زنه خیانت کرده چسبیدید که کار برادر شوهر من بد بوده ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
یعنی شما میگی کار ایشون درست بوده همین اول کاری همه چیو گفته؟

بهش حق بدین آدم شوک میشه... یارو تو گوشی زنش خیانت می بینه بعد ریلکس بره یه سمت دیگه و بعد تصمیم بگیره برای طلاق؟؟؟ آخه با فرهنگ شرقی ما شدنیه؟؟؟

شتر سواری که دولا دولا نمیشه بالاخره دیر یا زود رسوا میشه

دیر یا زودش مهمه. طلاق بگیرن. یه چند وقتی بگذره که مطمئن بشن به هم برنمیگردن. بعد اگه خود به خود موضوع لو رفت اشکال نداره. ولی این که مرد خودش بیاد اعلام کنه زن من با یکی دیگه فلان... اصلا صورت خوشی نداره.

من چه قضاوتی کردم غیر اینه که زنه آدم نیست ؟ خب هر کی خیانت می‌کنه آدم نیست اونم رابطه

میدونی من شوهرم خیلی شکاک بود وعلنی بهن تهمت خیلی بد میزد فکر کن اگر کسی میفهمید میگفت شوهره راست میگه 

حتی همین جاریم گوش میداد صدامون شنیده بود همیشه بهم تیکه مینداخت آخرشم خیانت شوهرم رو شد وآروم گرفت 

حالا واسه این گفتم شاید شکاک باشه

البته دیگه تعجب نمیکنم زن متاهل زیاد دیدم هرزه بودن

عزیز متوجه هستی خانمش رفته به یکی دیگه داده 😑😐حالا اصل قضیه رو ول کردید که زنه خیانت کرده چسبیدید ...

کار اون خانم واقعا زشت و وقیحانه بوده اصلا نیازی نیست درباره این موضوع صحبتی بشه. من نظرم رو درباره برخورد مناسب تو چنین مواقعی گفتم.

2810