2777
2789
عنوان

جاریم خیانت می‌کنه به برادر شوهرم 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 90 پست
عزیز به برادرش نباید بگه ؟

نه عزیزم تا الان مث شما بیای در موردش قضاوت کنی و ایشون رو ببری زیر سوال

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره موافقم. خیلی نابالغ با موضوع برخورد کرده. مردم حتی مچ طرفو تو خونه خالی میگیرن هیچی به کسی نمیگن ...

دقیقا... 

چرا آدم اجازه بده بقیه بشینم اینطوری پشت سرش حرف بزنن و هرکس یه جوری ماجرا رو تحلیل کنه 

به اصطلاح خودشو نقل هر مجلسی کنه 

نه عزیزم تا الان مث شما بیای در موردش قضاوت کنی و ایشون رو ببری زیر سوال

من چه قضاوتی کردم 

غیر اینه که زنه آدم نیست ؟ 

خب هر کی خیانت می‌کنه آدم نیست اونم رابطه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عزیزم من حتی نظرم اینه نباید برای برادرش میگفتاین خانم هنوز زنشون هستنبهتزه بعدا ابروشو ببره

آهان شما میگید چرا افشا کرده 

عذرخواهی میکنم 

من فکر کزدم گفتید چرا واکنش بیشتری نشون نداده 

رلستش از نظر منم افشا کردنش درست نبوده 

بهرحال اون خانم مادر بچه اس و بخاطر آبروی بچه باید خویشتن داری میکرد و در سکوت طلاقش میداد

چیز علنی دیده؟

پیامک اینا دیده و اینکه عروسمون خیلی بی حیا هست بدون روسری میگرده. شکم و پاهاش تو خیابون همیشه بیرون، بدون همسرش میره عروسی و کافه و رستوران اکیبی با دوستاش میره، اونروز از ماشینش سیگار پیدا کرده، مشروب میخوره، مست میکنه و….  دنبالش پسرا می افتن تا دم در خونه میان!! ما اینا رو میدادیم چیزی نمیگفتم به دادشم الان دیگه دادشم خودش چشم و گوشش باز شده و هر روز خونشون جنگ هست

آهان شما میگید چرا افشا کرده عذرخواهی میکنم من فکر کزدم گفتید چرا واکنش بیشتری نشون نداده رلستش از ن ...

دقیقا منم نظرم مثل شماست

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

عزیز به برادرش نباید بگه ؟

قطعا نه. مخصوصا به برادر و اعضای خونواده نباید بگه. چون اولا شماها نمیتونین مشکلی رو حل کنین. دوما ممکنه باعث بزرگتر شدن مشکل بشین چون با اون آقا پیوند خونی دارین. سوما بسیاااار بودن زن و شوهرایی که خیانت کردن و خیلی هم داغ بودن که طلاق بگیرن ولی بعدش به هم برگشتن. برادرشوهر شما برفرض هم بخواد یه روز برگرده به همسرش دیگه از شماها خجالت میکشه‌.

خیلی بده اما هیچ کدوم از ما جای خانوم نیستیم هر چند خیانت هیچ توجیهی نداره 

جاری منم همین کارو کرد جدا شدن پسرش هم الان داره مادرشوهرم بزرگ میکنه 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

2810