2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست

کاش منم همت تورو داشتم خودمو از حس مرگ و عذاب هر روزه نجات میدادم ولی نمیتونم شدم یه لیوان که ظرفیتش پره از رشتم بدم می یاد ولی چاره ندارم زارمیزنمو ادامه میدم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

رهگذر من سال دیگه میخوام کنکور بدم برای امتحان نهاییا خیلی استرس دارم دوسالو باید امتحان بدم میگم برای نهاییا چجوری خوندی؟از کِی شروع کردی به خوندن؟ میشه منم راهنمایی کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه به عمو چه ربطی داره چقدر اطرافیانتان پیگیرن کنکور نه برای من مهمه نه اطرافیانم

باور کن انقد اطرافیان اذیت میکنن من پارسال دقیقا همین موقع ۷۶کیلو بودم انقد بهم گفته بودن چاقی فلانی تصمیم گرفتم رژیم بگیرم هفته اولی که رژیم گرفتم با خواهرشوهرم غذا میخوردیم من سالاد زیاد خوردم و غذا کم اول که خواهرشوهرم اصرار اصرار که بخور حالا یه روز چیزی نمیشه اخرشم با حالت مسخره گفت رژیم داره خلاصه شش ماه گذشت و من شدم۶۰کیلو اون موقع اومد و شماره دکترم خواست چون خودش تو این مدت ۸۰کیلو رو رد کرده بود خلاصه هر بار میخوام زیاد غذا بخورم یاد مسخره کردناشون چرت و پرتاشون میفتم و حین رژیم هم همین انگیزم بود و رعایت میکردم و به هدفم رسیدم

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
🥺🫂 شرمندم میکنین اجی گلم

سلام قشنگم

چقدرازخوشحالیت خوشحالم

انشاله همیشه لبت بخنده

خداروشکر روبه راهی  

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 

خداروشکر که حقت رو گرفتی 🥰 

خداروشکر که خوشحالیت رو می بینیم❤️ 

رهگذر جان پیرو تاپیک قبلیت حالا که دانشجو شدی حتما کار کن که پول دربیاری و برو مهارت یاد بگیر .

مثلا برو مرتبط با رشته ات کلاسای کارهای زیبایی مثل همین بوتاکس و ... مطمئن باش از طریق همینا کلی می تونی درآمد داشته باشی اگه خدایی نکرده استخدام جایی نشدی که امیدوارم ۴ سال دیگه اوضاع بهتر باشه ❤️

خدایا شکرت ❤️🌱
باور کن انقد اطرافیان اذیت میکنن من پارسال دقیقا همین موقع ۷۶کیلو بودم انقد بهم گفته بودن چاقی فلانی ...

شاید دلیلش اینه که من دایره رفت وامدم رو محدود کردم 

آفرین بر اراده ی شما 

منم تازه شروع کردم به لاغر کردن

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
کاش خدا رو قبل قبول شدن و توی مشکلاتت هم شکر میکردی

اگ مشکلات منو داشتین خودکشی میکردین همین ک نکردم ینی ی جایی بهش امید داشتم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خداروشکر که حقت رو گرفتی 🥰 خداروشکر که خوشحالیت رو می بینیم❤️ رهگذر جان پیرو تاپیک قبلیت حالا که دا ...

چشم آبجی گلم ی چیزی بگم جیرفت ک من قبول شدم ب جز زمستون نمیسه اونجا کار کرد چون ک خیلی خیلییی گرمه دمای ب ۵۰ درجه هم میرسه نمیدونم کلاسای دانشگاه رو چحوری برم توی این گرما 

از اهواز هم گرم تره فقط میتونم پاییز و زمستون کار کنم اگ باشگاه بزنم 

ی خورده نگران و ناراحت مادرمم چحوری ازش دور بشم شاید هم ب خاطر افسردگیم باشه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

سلام قشنگمچقدرازخوشحالیت خوشحالمانشاله همیشه لبت بخندهخداروشکر روبه راهی

قربونت برم من ابجی ب خاطر افسردگی خیای خوشحالم نیستم گاهی میزنم زیر گریه و فکرای مختلف حمله میکنه بهم 

خداروشکر دختر قوی من ❤️

فدات شم من اجی

اجی ی سوال بپرسم چرا هنوز گاهی میزنم زیر گریه و غمگین و بیحوصله ام🥺🥲

😭😭😭😭💔مبارکه.خیلی برات خوشحالمولی رهگذر من اصلا امیدی به خودم نداره حالا تازه دهمم💔 میخوام خودم ...

من ۲۴ سالم شد ۴ سال پشت کنکور پاره شدم رفیق 

تو از دهم میخوای خودکشی کنی ؟؟؟ضعف نیست؟؟؟