2777
2789

خدایاشکر 🩵

زندگی من شد قبل کنکور و بعد کنکور 

خدایا شکرت ک تسلیم نشدم 🩵

ک جنگیدم ک دانشگاه آزاد تبدیل کردم ب ی رشته ای ک دوسش دارم و پیراپزشکی روزانه هست 

همون عمویی ک میگفت بیا کارگر فلانی شوووو تحقیرم کرد داره میاد بهم قبولیم تبریک بگ 😁👽

خدایا شکرت ک هر کی هر چی گفت تو استعداد نداری تو خنگی تو نمیتونی رها کن ول کن گفتم نه من باید دادندو حقم بگیرم 

من از خودکشی از آرزوی مرگ از دعوا و بدترین شرای طاط تست زدن روی گوشی از کفشای پاره رسیدم ب این 

خدارو شکر 🥺

ایشالله قسمت همه 

امیدی بشه برای پشت کنکوری ها ک الان فک میکنن قبولی رشته خوب روزانه براشون آرزو هست و غیر ممکن برای منم بود ولی شد برای شماها هم میشه💚

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

الهی همیشه بخندی

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تبریک میگم عزیزم ❤️ 

با آرزوی موفقیت های روزافزون 

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
تبریک میگم عزیزم ❤️ با آرزوی موفقیت های روزافزون

مرسی قشنگم🥺🥺

تبریک فراوان 💖💪

🤗🤗🫂💚💚

واه به عمو چه ربطی داره چقدر اطرافیانتان پیگیرن کنکور نه برای من مهمه نه اطرافیانم

دیگ خیلی پیگیر بودن ولی سوختن حالا 

تبریک خوشحالم عزیزم ❤️😍

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

افریییییییییییییییییییییین😍❤خوشگلیییییییییییی مننن موفق باشی

مممنونم ازت دوست قشنگم🥺🥺😍❣️ قربونتون برم من الهیییییییی🫂🫂🫂🫂🫂🫂💚🩵💚🩵💚🩵

دمت گرم دختر=))

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍