2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست
🥺💔 عزیزمممممم هعی حالم بد بود اون موقع ها

ایشالله همیشه خوش باشی

زندگی همینه یه روز بالا ی روز پایین 

ولی دیگ بخاطر هیجی انقد خودتو اذیک نکنیاااا

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
سلام عشقم عاره کافی نت ک گفت ثبت نام شد ....

خداروشکر

تاپیک قبلیت کامنت گذاشتم ولی فکر کنم ندیدی 

گفتی از سایت نمیرم منم گفتم نه تا بجای تک تک تاپیکای ناراحتیت تاپیک خوشحالی نزنی حسابت صاف نمیشه 

ایشالا استخدامیت 

لطفا سعی کن زندگی جدیدت رو خیلی خوب شروع کنی و اگر چیزی اذیتت میکنه برو پیش تراپیست ناخناتم سوهان بکش و مرتب نگه دار 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی حال خوبت موندگار باشه دخترررررررحالا حالاها مونده بیان هی بهت تبریک بگن یکی از قوی ترین دخترایی ...

الهی فدات شم من نظر لطفت هست اجی 🥺🫂 من باید حقم از زندگی میگرفتم باید میگرفتم نمیتونستم اخه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خداروشکرتاپیک قبلیت کامنت گذاشتم ولی فکر کنم ندیدی گفتی از سایت نمیرم منم گفتم نه تا بجای تک تک تاپی ...

چش گل من هنوز دارم پوست دستام میکنم ولی خیلی کمتر از قبل خیلی کمتر

چش خوشحالی میزنم نگرانم بچه هایی مث گذشته من بودن دوست ندارم قبولیم بکنم تو چشمشون 

اما جوری تاپیک میزنم انگیزه بگیرن از گذشته ای ک چقدر تحقیر شدم و الان ک شد 

عکس اتاق عمل و روپوش سفید میزارم کنار دستام ک پوستشون میکندم ببینن از کجا ب کجا شد

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

موفق باشی خوشحالم براتخودم سال دوم بودم مردود شدممیخوام بمونم برای سال سومدقیقا مثل تو ک ازاد نمیخوا ...

تو هم میتونی اجی اگ از من بدبخت شو از تو هم میشه

چش گل من هنوز دارم پوست دستام میکنم ولی خیلی کمتر از قبل خیلی کمترچش خوشحالی میزنم نگرانم بچه هایی م ...

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره❤

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

ایشالله همیشه خوش باشیزندگی همینه یه روز بالا ی روز پایین ولی دیگ بخاطر هیجی انقد خودتو اذیک نکنیااا ...

چش 🥺🥺  فک کنم بعدش ب خاطر دوری از مادرم ک میرم دانشگاه اذییت شم

میگممممم تو در آخر میشی دکتر بیهوشی دیگه درسته ؟

شاید😅 نمیدونم بخدا

تبریکککک خانم تیموری 😍😍

اجیییییی

الهی فدات شم من نظر لطفت هست اجی 🥺🫂 من باید حقم از زندگی میگرفتم باید میگرفتم نمیتونستم اخه

چقدر قشنگ گفتی جمله اخرتو🥺🫂💙

لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر.