2777
2789
عنوان

همون عمویی بخاطر کنکور تحقیرم کرد داره میاد تبریک بگ قبولیم 😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10703 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من تاپیک هات میخونم. من دو سال پشت کنکور بودم ولی خط به خط تاپیک هات با تمام وجودم درک میکنم چون ...

اگ ناامیدی بدون منم بودم خیلی خیلی بدتر

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

آفرین به تو دختر قوی مطمئنم آینده خوبی داری

عزیزه دلم🥺🥺🩵🩵

اینقدر زجر کشیدمممم هنوز ک هنوزه پوست دستم میکنم ن ب شدت کنکور ولی کمتر یا گریه میکنم گاهی و بی حوصله ام و...

باید روی زخمای روح و جسمم کار کنم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

حقیقتا خیلییی برات خوشحال شدمدمت گرم😍💖

🥺🫂 شرمندم میکنین اجی گلم 

سلام عزیزم من الان تاپیک قبلیتو خوندم خواستم  اطلاعاتی که  خودم زمان انتخاب رشته بدست اوردم رو باهات در اختیار بزارم

راجب رشته هوشبری باید بگم رشته خوبیه

از ترم دو به بعد عملی وارد میشی و با دکتر دست میشوزس میری اتاق عمل

و اگر ادامش بدی میتونی بشی استاد دانشگاه

همچنین اگر معدل خوب داشته باشی و کارت خوب باشه یکی از دکترا انتخابت میکنه و دیگه هر عملی داشته باشه به تو میگه و تقریبا نونت تو روغن میفته

کلا اگر ازن رشته رو خوب بخونی با معدل بالا و تا اخرش ادامه بدی خیلی هم رشته خوبیه

تنها ایرادش به نظرم استرس کاره

انقدر خوشحال شدم از قبولیت که جیغغغ😭🤍مبارکتتتت باشهههههه خانم دکترررر🤍

هههههه عزیزممم مرسی ک بهم امید قشنگممم🥺🥺

خانوم دکتر نمیشم ولی 😁 هوشبری ام

مبارکه عزیزم برای چندمین بار کنکور دادین قبول شدین؟

کنکور ۴ امم بود