2777
2789
عنوان

ب پسره گفتم اگه ازدواج کنم میای عروسیم🥴الانم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 61 پست
برای این کار اول باید رابطمو با این آقا تموم کنماینکارو بکنم؟

بله مشخصه که برای سرگرمی میخواد شمارو 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک بار بین حرف هات بگو خواستگار خوب دارم کم کم برو لباس آماده کن عروسی دعوتی شاید اوکی بشه اگه قیل و قال کرد بگو خب خودت بیا جلو 

اگه دیدی براش مهم نبود کات کن بگو روابط بی سر و ته نمیخوام میخوام سر و سامون بگیرم

به عنوان یه خانم شاغل و مستقل این طرز فکر و توقعت از این آدم برام عجیبه

رهاش کن

برای خودت ارزش قائل باش وقتی به این وضوح داره بازیت میده چه علتی داره اجازه بدی رابطتون برقرار و گرم باشه؟؟

عصبی شدم راستشو بخوای و اگ اون پسر جلوم بود جوری میزدم تو دهنش که بفهمه ذهن و قلب آدما اسباب بازیش نیستن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
از اول بی تفاوتیش رو نشون داده بود و گفته بود توافق می کنیم یکی خواست ازدواج کنه اون یکی اعتراض نکنه

بی تفاوت نبود بقول خودش یکسال دنبالم بوده تا قبول کردم و دیشبم حتی اینویادواری میکرد قبل اینکه این بحثارو بکنیم

الانم همیشه میگه خدا روشکر ک هستی مرسی ک دارمت خیییلی انگار خوشحاله ک باهاشم اما اینجور حرفاشو ک میفهمم میگم اصلا حسی بمن نداره

من ب این زودیا قصد ازدواج نداشتم و اینم همینطورباهم گفتیم تا وقتی مجردیم باهم می مونیماگه ازدواج کنم ...

قصد ازدواج ندارین چرا باهمین پس فقط برای پرکردن اوقات فراغت و پرکردن تنهایی کنارهم موندین .اگر قصد ازدواج نداری و ازاول به نیت ازدواج واد رابطه نشدی چرا ازجوابش ناراحت شدی؟ تو داری دلتو میبازی بهش .این رابطه عاقبت خوبی نداری حالا فکر کن اون یهو بخواد ازدواج کنه میتونی با این موضوع کنار بیای و خود خوری نکنی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک بار بین حرف هات بگو خواستگار خوب دارم کم کم برو لباس آماده کن عروسی دعوتی شاید اوکی بشه اگه قیل و ...

میترسم نتونم نقش بازی کنم

الان ب قهرم ادامه بدم؟ چیکار کنم

دیگ دوست ندارم باهاش حرف بزنم 

ابراز علاقش گرو منافعش هست 

باهات سرگرمه 

خیلی سخته اینو بفهمی که عشق واقعی این وسط وجود نداره

صرفا جهت رفع نیاز هست ؟

من نمی‌دونم شماها که یکبار جدا می‌شید چرا دوباره همون مسیر غلط را طی میکنید

مگه مطلقع ها نباید پخته تر و عاقل تر رفتار کنند 

چشمشون بترسه گول هر شر وری نخورن؟؟؟

پسرا همشون همینجورن اشتباه ما هم اینکه فقط برا دوستی میریم جلو بعدش وابسته میشیم درصورتی که پسره نه وابستت میشه که قطع رابطه براش سخت باشه نه قصد ازدواج داره  

اگه میدونید وابسته میشید نرید تو این رابطه ها که بعدش پشیمون بشید 

به عنوان یه خانم شاغل و مستقل این طرز فکر و توقعت از این آدم برام عجیبهرهاش کنبرای خودت ارزش قائل با ...

گاهی احساس میکنم خودشو در حد من نمیبینه چون من از لحاظ اجتماعی و تحصیلی خیلی ازش بالاترم گاهیم ازین متنفر میشم ک چون جداشدم منو در حد خودش نمیبینه و این موضوعه ک الان اذیتم میکنه البته من یه بچه هم دارم ک نصف تایمشو پیش پدرشه

و خودم همش گفتم اگه یکیمون خاست ازدواج کنه چیییی

جوری رفتار کردم ک بهش گفتم انگار ب ازدواج بامن فک نکنه

بنظرت حق با اون نیست ؟

گاهی احساس میکنم خودشو در حد من نمیبینه چون من از لحاظ اجتماعی و تحصیلی خیلی ازش بالاترم گاهیم ازین ...

والا پسرا اصولا از کسی خوششون بیاد ناامیدی معنا نداره مگه تو انتخاب دو دل باشن 

یکم از مشخصاتش میگی 

و سن خودت

قصد ازدواج ندارین چرا باهمین پس فقط برای پرکردن اوقات فراغت و پرکردن تنهایی کنارهم موندین .اگر قصد ا ...

نه هزار بارم بهش گفتم ک من اگه ازدواج کنی دیگ نمیتونم ببینمت جاهایی ک هستی نمیام و.....

خب ببین اول رابطه انقدر عمیق و احساساتی نبودیم الان خیییلی ادعای عاشقی داره ولی انقد راحت صحبت از ازدواج منو خودش میزنه من کل احساسش برام رفت زیر سوال

اگه تو بودی جای من، چیکار میکردی