2777
2789

بچه ها من با یکی در ارتباطم وقتی اومد سمتم با اینکه خیلی ازش خوشم میومد کلی چرت و پرت گفتم ک وابسته میشیم اگه یکیمون بخاد ازدواج کنه چی( میخاستم ببینم قصدش ازدواج هست یان) و ازونجایی هم ک من جداشدم و اون مجرده(پنج سالم ازم بزرگتره اما من یه زن شاغل مستقلم قیافمم خدارو شکر خوبه.اونم شرایطش خوبه) دقیقا نمیدونستم قصدش چیه 

اما اون گفتش اشکال نداره توافق میکنیم اگه یکیمون خاست ازدواج کنه اون یکی اعتراض نکنه و قطع ارتباط کنیم گفتم باشه

الان بعد از گذشت چندماه خیییلی ابراز عشق میکنه خودمم خیلی دوسش دارم ولی بازم قول و قراری باهم نذاشتیم و من همش گفتم نمیخام ازدواج کنم با کسی

دیشب بهش گفتم اگه ازدواج کنی منو دعوت میکنی گفت اره گفتم من نمیام ک😑 گفت چرا نیای؟!(فامیلیم ، فامیل دور و مراسمای همدیگرو میریم معمولا)بعد گفتم من ازدواج کنم تو میای عروسیم گفت اره چرا نیام

من خیلی بهم برخورد ک انقد بی احساس و راحت میگه میام .قهر کردم باهاش.بهشم گفتمو باهاش سرسنگین شدم گفتم ینی ناراحت نمیشی من عروس شم تو عروسیمم شرکت میکنی همش مسخره بازی درمیاورد میگف دیوونه شدی چ سوالایی میپرسی.خلاصه از بس ک رابطمون گرمه فک میکردم براش سخت باشه ازدواج کنم و حتی موردایی ک برام میومد بخاطر این رد میکردم اما اینجوری گف

شما جای من بودین چیکار میکردین.اینم بگم اگه قصدش ازدواج هم بود بامن، من مشخص نیست قبول میکردم یانه اما الان بهم برخورده

شما خودت هم میگفتی اون گفته بهت برخورده؟ 

از این آبی گرم نمیشه خاستگار خوب اومد اوکی بده

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت هم میگفتی اون گفته بهت برخورده؟ از این آبی گرم نمیشه خاستگار خوب اومد اوکی بده

من اول رابطه گفتم اما الان همه چی فرق کرده اونم خیییلی ادعای عشق و عاشقی داره ولی دیشب بهش گفتم اصلا دوست داشتنتو باور نمیکنم

من اول رابطه گفتم اما الان همه چی فرق کرده اونم خیییلی ادعای عشق و عاشقی داره ولی دیشب بهش گفتم اصلا ...

ادعای عاشقی مردا چرت و پرت 

به خاستگار های خوبت فکر کن

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

چرا پس باهاشی؟ که وابسته بشی بعد بری با یکی دیگه ازدواج کنی همه ی فکر و ذهنت پیش این بمونه چرا به خو ...

من ب این زودیا قصد ازدواج نداشتم و اینم همینطور

باهم گفتیم تا وقتی مجردیم باهم می مونیم

اگه ازدواج کنم دور اینو خط میکشم کلا

نیاز دارم بهم گفته بشه

پسره به خاطر خوشگذرونی باهاته، و ته حرفای قشنگش هیچ احساسی نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.