2777
2789
عنوان

ب پسره گفتم اگه ازدواج کنم میای عروسیم🥴الانم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 61 پست
ابراز علاقش گرو منافعش هست باهات سرگرمه خیلی سخته اینو بفهمی که عشق واقعی این وسط وجود ندارهصرفا جهت ...

ببین منم قصد ازدواج نداشتم و ندارم ولی بهم برخورده ک این آقا اینجوری صحبت کرده

انگار دوست دارم ک اون قصد ازدواج داشته باشه با اینکه اگه داشته باشه مشخص نیس من قبول کنم یان

ما مطلقه ها عاقلتر نمیشیم خیلیامون بلکه اسیب پذیرتر میشیم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی احساس میکنم خودشو در حد من نمیبینه چون من از لحاظ اجتماعی و تحصیلی خیلی ازش بالاترم گاهیم ازین ...

به نظرم حتی اگه این ازدواج و امثال این ازدواج شکل بگیره شرایط ذهنیت مثل همین الانه و حتی تو دعواهاتون میخواد وضعیت تورو به روت بیاره و خلاصه بهت بگم جهنم میشه زندگیت مگه اینکه یه نفر واقعا عاشقت باشه که اونم قطعا این آقا نیست

سعی کن با یکی که شرایطش تا حدودی مثل خودته آشنا بشی که آرامش داشته باشی

این آدم مزخرفم ولش کن واقعا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
بی تفاوت نبود بقول خودش یکسال دنبالم بوده تا قبول کردم و دیشبم حتی اینویادواری میکرد قبل اینکه این ب ...

عزیز 

اول تاپیک گفتی قصدت از اینکه گفتی "اگه یکیمون ازدواج کنه چی" محک زدن اون بوده که ببینی قصد ازدواج داره یا نه

بعد در جواب اون کاربر گفتی "

من ب این زودیا قصد ازدواج نداشتم و اینم همینطور

باهم گفتیم تا وقتی مجردیم باهم می مونیم

اگه ازدواج کنم دور اینو خط میکشم کلا"

یعنی خودت هم قصد ازدواج نداشتی. به قصد جدی وارد رابطه نشدی

اون هم که نداشت از اول

به نظرم بیا بیرون از این رابطه. اون قصد ازدواج نداره. خودت تجربه داشتی قبلا. تفریحی وارد رابطه با یه مرد که قصد جدی نداره نشو. شما آسیب می بینی فقط

الان قهر کردی آمده ناز کشی.؟

همون دیشب خیلی نازکشی کرد گفت من فک کردم خوشال میشی بگم میام عروسیت😐بعدم هی از طریق ابراز احساسات نازکشی کرد من خیلی بیمحلی نمیکردم اما سرد رفتار میکردم از صبحم ک هنوز پیام نداده .نمیدونم ب قهرم ادامه بدم یانه.یا اصلا کات کنم باهاش 

والا پسرا اصولا از کسی خوششون بیاد ناامیدی معنا نداره مگه تو انتخاب دو دل باشن یکم از مشخصاتش میگی و ...

مشخصاتش اینه ک خانواده ی خوبی داره .پدرمادرامون باهم ارتباط دارن و خانواده هامون ب هم میخوره

پنج سال از من بزرگتره یه جایی شاغله اما حقوقش خیلی کمتر از منه 

وضع مالی باباش از بابای من بهتره 

همیشه مادرش ناراحته میگه کسی رو قبول نمیکنه برای ازدواج و از ظاهر هرکی براش میخوایم بگیریم ایراد میگیره( درحالیکه خیلی از ظاهر من تعریف میکنه ومعیارهایی ک مامانش میگف برای ازدواج میخادو من دارم از قیافه)

شما نقد و به نسیه نفروش ولی خاستگار خوب داری چرا رد کنی رابطه شما با این آقا اصلا معلوم نیست چی بشه

ببین خواستگاری ک الان بیاد با خانواده صحبت کنه منظورم نیسن منظورم موردایی هست ک پیشنهاد میدن برای اشنایی و شرایطشون بد نیست دقیقا نمیدونم رابطه با اونا ب ازدواج میرسه یانه 

اما من بخاطر وفاداری ب این آقا پیشنهاد اونارو رد میکنم

ببین خواستگاری ک الان بیاد با خانواده صحبت کنه منظورم نیسن منظورم موردایی هست ک پیشنهاد میدن برای اش ...

نه شما دیگه بچه ایی نه اون آقا این کار شمام اصلا جالب نیست ک مثل نوجونا هی از این حرفا می‌زنید انتظار دارید اون آقا هی بگه ن من تورو میخام قشنگ باهاش صحبت کن بگو قبل از آشنایی ک هیچ الان ک دیگ آشنا شدیم شما هدفت از ادامه رابطه چیه بگو من نظرم عوض شده دوست دارم با آدمی باشم ک تهش ازدواج باشه اینجوری هستی ک هیچ نیستی رابطه رو تموم کنیم 

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ببین خواستگاری ک الان بیاد با خانواده صحبت کنه منظورم نیسن منظورم موردایی هست ک پیشنهاد میدن برای اش ...

خب شما گفتی برای ازدواج قبولش شاید نکنی بعد الان به خاطر اون چرا بقیه رو رد کنی