2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزندی🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 84 پست

من‌خودم یدونه پسر دارم و دیگه بچه نمیخوام چرا باید همه عمرش آدم بچه داری کنه من‌اصلا درک نمیکنم بعد هم خواهر و برادرهای الان به درد نمیخورن دیگه چند سال بعد که همدیگه هم‌نمیشناسن اصلا من‌خودم کلی دارم والا غیر دردسر هیچی ندارند با همدیگه هم اصلا رفت و آمدی نداریم 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بچه تر بود پدر مادرت رفتارشون چطور بوداطرافت پر بچه بود فامیل و اینابا پدر مادرت بازی میکردی؟

اون‌ موقع ها همه بچه ها تو کوچه بازی میکردیم 

بعدشم تو دبیرستان و دانشگاه دوستای صمیمی پیدا کردم که دقیقا مثل خواهریم واسه هم 

دوست خوب خیلی مهمه واسه تک فرزندا

تابوده خوبی و بدی کنارهم بوده ذات انسان ب بقاست جایی ک الان هستیم کشورای جهان اولی ده ها سال پیش بود ...

هرکسی به اندازه حال خوب و رفاهش بچه میاره

همونطور که تو ایران تک فرزندی زیاد شده

خیلیا هم کلا قصد ندارن بچه بیارن

(به جز اونایی که عقل ندارن و بدون در نظر گرفتن شرایط

فقط طرز تهیه بچه رو بلدن)

پس قطعا شرایط تاثیرگذاره و نمیشه انکارش کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
سه تا خوبه 🤪🤣بچه دوم رو که آوردم خیلی تو روحیه اولی تاثیر داشت بمیرم براش که چهار سال تنها بزرگ شد ...

اصلا سگ های غربی ها جوری جو رو خراب کردن که آدما از اینکه تعداد بچه هاشونو بگن که مثلا بیشتر از دوتاست میترسن💔 یارو تو سن 17 سالگی ازدواج کرده دقت کنید ازوداج کرده یه عده تهی مغز دوره اش کردن با انواع حرفای ناجور، یعنی ترجیح میدن هرزه گری کنن، خودارضایی کنن ولی ازدواج نه، به اینا میگن احزاب شیطان و تلاششون و ازدیاد فاحشگی بعد سیس متفکرا رو هم بر میداره🤮

فرهنگ رو به طبیعت اصلیش برگردونید و با افتخار بگيد چندین بچه دارید و اونقد سالمید که در سنین به ظاهر پایین ازدواج کردید 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

اون‌ موقع ها همه بچه ها تو کوچه بازی میکردیم بعدشم تو دبیرستان و دانشگاه دوستای صمیمی پیدا کردم که د ...

دقیقا ب همین فکر میکنم الان دوره زمونه بچه های توخونه ای بزرگ‌میکنن فامیلی ام ک اگثرا نیس من دخترم از هردوطرف تکه هرجامیره آدم بزرگ میبینه

من شغلم نیست از رو تجربه ام میگماحباری هم نیست میاونید یه دونه بیارید. همسرمم چندین ساله با بچه ها س ...

با توجه ب تجربتون یا با آدمای بی مسئولیت زیاد رفت و آمد دارین ک نتونستن از پس یدونه بچه هم بربیان تا خلا عاطفی نداشته باشه

یا ب حرفهای من دراوردی رو آوردین...

کسی از پس یدوونه بچه هم برنیاد ک ب گوشی پناه نبره

از پس ۲تا ک ۳تام برنمیاد 

چون قرار نیست بچه ها همدیگه رو بزرگ کنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
من نمیتونم شما رو قانع کنم چون نمیخوایید قبول کنید.آسیب داره تک فرزندی میخواید قبول کنید یا نه منم ن ...

ما که تک فرزند نبودیم بیشتر آسیب دیدیم

شما هم قانع نمیشی چون نمیخوای متوجه بشی که

این چیزا ربطی به تعداد فرزند نداره اصلا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
همه چیو که نباید گردن خدا انداختخودمون مگه عقل و اختیار نداریممادرایی که از فشار کار و فشار روحی بچه ...

اجباری نیست که فرزند آوری الان که هر می خواد میاره

اما بخواید علمی نگاه کنید آسیب داره همه هم می دونن روان شناسا هم نیگن بچه نیاز داره به هم بازی

ما خودمون که خواهر و برادر داشتیم عشق می کردیم و اجتماعی می شدیم تو خانواده

خدا چه کمکی میکنه🥴 حرفای پیرزنی نزنیناون مواردی که گفتین ما بین چندفرزندا هم زیااااد دیدیمهمش برمیگ ...

والا من پسرم و بیشتر بچه های اطرافم تک فرزند هستند از همه نظر از چند فرزندی ها سرترن این چیزهایی که ایشون گفت بیشتر من خندم گرفت که چه دلایل مسخره ای میارن که ثابت کنند تک فرزندی بده یه دوجین بچه بیار🤣🤣🤣

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
2810