2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزندی🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 84 پست
ینی فقط کسایی ک پول دارن حق زندگی دارن؟اونی‌ک نداره ازدواج نکنه زادو ولد نکنه زندگی نکنه بهرحال ادما ...

بله عزیزم کسی که پول نداره نباید بچه بیاره

بچه اسباب بازی نیست که. آینده داره

هزارجور هزینه و مسئولیت داره

خوشتون میاد یکیو بیارین تو این دنیا فقط حسرت بخوره؟

به آیندشم فکری میکنین؟ کنکورش، دانشگاهش، ازدواجش؟

اگه کسی خودش تو زندگی تامینه و به جایی رسیده

میتونه بچه هاشم کامل تامین کنه صدتا بیاره

ولی نسل فقیر چیزی نیست که پرورش دادنش

مفید و خوشحال کننده باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

والا شوهر ادم با ادب خوش خلق باشه دستش ب جیبش برسه و اهل خانه و خانواده و توجه و مسئولیت پذیر و همدل  باشه

و متعهد حلال باشه

3تام خوبه اگر شرایط بالا داشتم 3تا اما الان یکیم بسه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم کسی که پول نداره نباید بچه بیارهبچه اسباب بازی نیست که. آینده دارههزارجور هزینه و مسئولیت ...

ببین یه تیکه ازمغزم باهات موافقه یه تیکه مخالف نیمتونم هیچکدوم قانع ‌کنم ولی خب هرکسی با اون طرف از مغزش ک میچربه تصمیم میگیره دیگ من الان چندساله تو بلاتکلیفی تصمیمه موندم

محیط خانواده خیلی مهمه با بچه چه طور رفتار بشهمن شما رو نمیگم کلی میگم. باید اصولی بچه ها تربیت بشنت ...

قطعا تربیت کردن یدونه بچه خیلی بهتر و کاملتره تا چندتا

هم اینکه زنا وسیله تولید مثل نیستن

کل عمر و جوونیشونو بزارن واسه بارداری و بچه داری

خودشونم حق زندگی و پیشرفت دارن

مگر اینکه تنها هنرشون زاییدن باشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بله عزیزم کسی که پول نداره نباید بچه بیارهبچه اسباب بازی نیست که. آینده دارههزارجور هزینه و مسئولیت ...

عزیزم پول ملاکه خوشبختیه تضمینش نمیکنه قطعا مهمه اما جای خالی همه چیزو پرنمیکنه ومادرانی ک این مسئولیت ومیپذیرن باتوجه ب سختی زایمان بارداری ودیگرمسائل بسیارقابل تحسینه وهم تک فرزندی وچندفرزندی معایب ومزیت خودشو داره