2777
2789
عنوان

اسم شوهرم رو تو گوشی عوض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 29 پست
من خودمو تو گوشیش قوربونش برم‌سیو کردماونم یواشکی اولین بار بعدش بهش ز زدم شوکه شده بودسالهاس همون م ...

منم یه بار خودم براش عوض کردم گفت نه این گوشیم سرکار همش رو میزه و فلان 

منم سکوت کردم سالها 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم کلا از همه جاست تلگرام و اینستا البتع اینستا چون خواهرشوهرام میفمن و دشمن شاد کن میشم کمتر ...

😂😂خوبه حواست باشه جلو خانواده شوهر عاشق و معشوقیذ 

البته مال من برعکسه اگه فکر کنن عاشق پسرشونم خیالشون راحت میشه فکر میکنن شازده پسرشون بهترینه 

زیاد عشق در نمیکنم که بفهمن حواسشون نباشه قاطی میکنم 

مثلا بفرض گذاشتی عباس عظیمی؟؟چ چیزا ادم شوک میشه اینجا

نه گذاشتم عباس بوعذار😂😂😂😂

آره دوست ندارم رمانتیک باشه یهو رو میز گذاشته زنگ بخوره عزیز دلم عشق خوشگلم 😂😂😂😂

😂😂خوبه حواست باشه جلو خانواده شوهر عاشق و معشوقیذ البته مال من برعکسه اگه فکر کنن عاشق پسرشونم خیا ...

نه حد متعادلش خوبه من نمیزارم شوهرم جلوی اونا خیلیم بهم محبت کنه که از حسادت زنانه اشون دشمن تراشی کنم برا خودم و همیشه جلوی اونا برام مهمه ک احترامم حفظ کنه و خودمم الکی جوری جلوه میدم که حرف حرف آقامونه اما باطن ماجرا چیز دیگس

نه حد متعادلش خوبه من نمیزارم شوهرم جلوی اونا خیلیم بهم محبت کنه که از حسادت زنانه اشون دشمن تراشی ک ...

منم قبلنا اینجوری بودم که حرف حرف آقامونه ولی الان کوتاه نمیام نطر خودمم میدم به شوهرم هم یاد دادم جلوی جمع طرف من باشه وگرنه روزگارش سیاهه😂😂😂 چون پررو شدن از بس حرف شنوی داشتم 

منم قبلنا اینجوری بودم که حرف حرف آقامونه ولی الان کوتاه نمیام نطر خودمم میدم به شوهرم هم یاد دادم ج ...

نه منک حرف شنوی ندارم در واقع فقط ظاهر سازی جلو اوناس مثلا میگم هرچی همسرم بگه اینطوری زمانی ک همسرم بهشون سرویس نده و جایی نریم باهاشون فکر میکنن نظر همسرم بوده نه من و اینک کلا اینطورین که اگر بفمن حرف حرف منه شوهرم مسخره میکنن زن ذلیل و اینا و باعث میشه شوهرم حرفم گوش نده دیگ

2810