2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزندی🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 84 پست

سلام عزیزم

اول از همه، تصمیم‌گیری در مورد بچه‌دار شدن همیشه یک چالش بزرگ است و هیچ پاسخی مطلق وجود ندارد. اما نکاتی وجود دارد که می‌تواند بهت کمک کند:

1. مزایا و معایب: در نظر بگیر که هر انتخابی مزایا و معایب خود را دارد. داشتن یک فرزند می‌تواند به شما احساس شادی و عشق بیشتری بدهد، اما ممکن است مسئولیت‌ها و فشارهای بیشتری هم به همراه داشته باشد.
  2. حس و حال فعلی‌ات: اگر در حال حاضر حس می‌کنی که از نظر حوصله و انرژی کشش نداری، شاید بهتر باشد کمی بیشتر صبر کنی. این تصمیم باید بر اساس احساسات و نیازهای خودت باشد.
  3. پیشنهادات مشاوره: مشاوره با همسرت و شاید حتی یک مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا نگرانی‌ها و احساساتت را بهتر بشناسید و راه حل‌هایی پیدا کنید.
  4. فکر کردن به آینده: از خودت بپرس که در آینده، چه تصوری از زندگی‌ات داری؟ آیا واقعاً دوست داری بچه دوم داشته باشی یا نه؟
  5. تجربیات دیگران: نظرات دیگر مادرها نیز می‌تواند مفید باشد. هر کسی تجربه متفاوتی دارد و ممکن است داستان‌هایی بشنوی که به تو کمک کند تصمیم بهتری بگیری.

در نهایت، مهم این است که تصمیمی بگیری که با قلب و روح تو هماهنگ باشد. موفق باشی! 🌈✨

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

سه تا خوبه 🤪🤣

بچه دوم رو که آوردم خیلی تو روحیه اولی تاثیر داشت بمیرم براش که چهار سال تنها بزرگ شد 

البته سومی کاملا شخصی بوده قضیه و ربطی به بچه ها نداشته اما من خیلی بچه دوس دارم برای کسی که دوس نداره قضیه کاملا فرق میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بچه های تک فرزند خیلی بد میشن بزرگ میشن، لوس، حسود، زودرنج، پرخاشگر، غیراجتماعی، معتاد به گوشی م ...

خدا چه کمکی میکنه🥴 حرفای پیرزنی نزنین

اون مواردی که گفتین ما بین چندفرزندا هم زیااااد دیدیم

همش برمیگرده به آگاهی و شرایط و تربیت خانواده

نه تعداد فرزند

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
وای بچه های تک فرزند خیلی بد میشن بزرگ میشن، لوس، حسود، زودرنج، پرخاشگر، غیراجتماعی، معتاد به گوشی م ...

والا من ۳۰ سالمه خیلی هم اجتماعی و موفقم ، انقدرم محبت دیدم که حسادت هیچ جایی تو زندگیم نداره ، تو رابطه هم خداروشکر اوکی ام 

دوتا اوکیه بچت احساس تنهایی نمیکنه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
خدا چه کمکی میکنه🥴 حرفای پیرزنی نزنیناون مواردی که گفتین ما بین چندفرزندا هم زیااااد دیدیمهمش برمیگ ...

واقعا خدا هیچ کاری نمی کنه🫤

توان حسمی و روحی از کحا میاد خدا میده دیگه. نشنیدید میگن از تو حرکت از خدا برکت

ولی من تک فرزندهای زیادی دیدم ک هیچکدوم از این ویژگی هارو ندارن

درسته شغلتون تبلیغه ولی با دروغ گفتن حروم نکنیدش🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2810