2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزندی🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 84 پست
خدا چه کمکی میکنه🥴 حرفای پیرزنی نزنیناون مواردی که گفتین ما بین چندفرزندا هم زیااااد دیدیمهمش برمیگ ...

من منظورم این نیست که یه گوشه بشینیم بگیم خدا کمک می کنه

ولی حرکتو که باید انحام بدید و توکل کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته با چشم خودم دارم میبینم که دوستم با دوتا بچه ۶و۴ساله داره کم میاره و واقعا داغون شده تو سن کم. ...

خب فاصله بچه هاش کمه معلومه اذیت میشه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا خدا هیچ کاری نمی کنه🫤توان حسمی و روحی از کحا میاد خدا میده دیگه. نشنیدید میگن از تو حرکت از خ ...

همه چیو که نباید گردن خدا انداخت

خودمون مگه عقل و اختیار نداریم

مادرایی که از فشار کار و فشار روحی بچه‌ها نابود شدن یا

اونایی که پول تامین بچه هم ندارن خدا ندارن؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

با این وضعیت جامعه

با این سیستم آموزشی

با این گرونی و تورم و آینده نامعلوم

تنها لطفی که به بچه‌هامون میتونیم بکنیم

اینه که کلا به دنیا نیاریمشون😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ولی من تک فرزندهای زیادی دیدم ک هیچکدوم از این ویژگی هارو ندارندرسته شغلتون تبلیغه ولی با دروغ گفتن ...

من شغلم نیست از رو تجربه ام میگم

احباری هم نیست میاونید یه دونه بیارید

. همسرمم چندین ساله با بچه ها سر و کار داره و همش از تک فرزندا میناله

با این وضعیت جامعهبا این سیستم آموزشیبا این گرونی و تورم و آینده نامعلومتنها لطفی که به بچه‌هامون می ...

تابوده خوبی و بدی کنارهم بوده ذات انسان ب بقاست جایی ک الان هستیم کشورای جهان اولی ده ها سال پیش بودن و الان میبینیم ک چقدر خانواده های بزرگی دارن الان هم ما اینطور شدیم و جندین سال بعد متوجه اشتباهاتمون‌میشیم 

همه چیو که نباید گردن خدا انداختخودمون مگه عقل و اختیار نداریممادرایی که از فشار کار و فشار روحی بچه ...

من نمیتونم شما رو قانع کنم چون نمیخوایید قبول کنید.

آسیب داره تک فرزندی میخواید قبول کنید یا نه منم نمیگم روان شناسا میگن

2810