2777
2789
عنوان

بیاین نجاتم بدید 🥶

122 بازدید | 25 پست

همکلاسیم میخواد عین خودش رفتارکنم

خیلی انگاری.. میخواد منوکنترل کنه، مثلا میگه نخند جدی باش، یامیگه چرا موقع خوندن انشا میخندی نباید به اونا توجه کنی، خودت بخونو.. 

دوستای بغل دستیش میخواستن بیان جای من بشینن، من گفتم ببخشید اخه نمیتونم جابجا بشم پشت سرم ناراحت میشه. بعد نمیدونم دوستاش یچیزی بهم گفتن

خلاصه همون همکلاسیم برگشته میگه نذارکسی بهت توهین کنه

بعد دوستش برگشت گفت مابه تو توهین نکردیم بی‌احترامی نکردیم، اینطوری میگه (دونفرانگار باهم لج کردن) بعد دوباره همکلاسیم، میگه دفترتونشون نده، جوابشونو بده فلان کن..همش میخواد عین خودش رفتارکنم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مگه مامانته؟ مامان آدمم حق داره راهنمایی کنه ولی حق نداره بگه مث من باش چون هر کسی یه جوریه‌ یه نوجوون اگه نخنده و زیاد جدی باشه غیرعادیه

یا محبوب تر از خودشی حسودی می کنه یا عقده داره میخواد سر تو خالی کنه 

برو جای دیگه بشین. 

وا مگه مامانته؟ مامان آدمم حق داره راهنمایی کنه ولی حق نداره بگه مث من باش چون هر کسی یه جوریه‌ یه ن ...

نه فقط کنترلم میکنه، احساس میکنم منو بررسی میکنه مثلا میگه چرا دفتر برنامه ریزیت روبه اون نشون میدی؟ تو نتیجه امتحان خودتو ببین 

یامیگه نخند باید جدی باشی، منم که یکم جوگیر اماخب.. نمیشه

وا مگه مامانته؟ مامان آدمم حق داره راهنمایی کنه ولی حق نداره بگه مث من باش چون هر کسی یه جوریه‌ یه ن ...

ولی رفتارش باهمه اینجوری نیست اجتمالا یکم عقده‌ایه چون دورو هم هستش یهویی ازت تعریف میکنه‌ها، هواتو داره اما میبینی پشت سرت یه چیزایی میگه

مثلا دیدم هوای یع افغانیه روداره ولی بعدش پشتش میگه افغانیا پرواند

نه فقط کنترلم میکنه، احساس میکنم منو بررسی میکنه مثلا میگه چرا دفتر برنامه ریزیت روبه اون نشون میدی؟ ...

چرا باید کسی که رفتارش عیرعادیه بخواد تو رو کنترل کنه 

برا چی نباید بخندی کسی که نخنده مریضه

2810