2777
2789
عنوان

سرطان دوباره‌ 😭😢💔

365 بازدید | 19 پست

سلام خوبین

من که خوب نیستم

داغونم داغون

😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔😢

پارسال بود قبل عید متوجه شدم فیبر رحم و سرطان دارم

چون مجرد و ازدواج نکردم دوست داشتم در اینده مادر شدن تجربه کنم

با روش های و درمان سخت و نمونه برداری از شکم و اینا نذاشتم رحم درارن

بد یکسال تموم شد بهتر شدم 

پرتو درمانی و اینا

دوماه پیش 13مهر نتیجه ازمایش اومد ک سرطانم خوب شد

خیلی خوشحال شدم

دوستام جشن گرفتم

بد 20-25روز 

تب و لرز 

ضعف 

کبود شدن بازوم و استخون درد گرفتم شدید

خون دماغ 

عفونت شدن ریه ام

گفتم شاید بخاطر اینکه تازه خوب شدم

تا اینکه ازمایش دادم مجدد

گفتن مشکوک دو تا سه تا ازمایش دادم

تا دیشب گفتن سرطان خون غددش تو ریه ام

نمیشه کاری کنن

می پاچه رو کل بدن

بچه ها نصیحتم نکنید

ولی دیگ روم نمیشه به دوستام حرف بزنم همش ناراحتشون کردم

نمیخام که بمیرم

وقتی به استخون و خون برسه خطرناکه

😭😢😢😢😢😢😢

چکازکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی دوستم این مریضی رو داشت،الان حدود پنج ساله گذشته خوب شده خدا رو شکر ،انشالله که توام خوب میشی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

پیوندمغزواستخوان 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ایشالا مادر همه ما حضرت فاطمه زهرا (س ) کمکت می‌کنه می‌کنه ، متوسل شو به ایشون که شفاعتت رو پیش خدا بکنه ، ایشالا خوب بشی از اون خوب شدنای با معجزه که یهو با خودت میگی عه دیدی خوب شدم خدایا شکرت 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

شما جوانی و بنیه قوی داری حتما درمانها براتون جواب میده 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2810