2777
2789
عنوان

بچه پشت سرهم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست

من دوتا شیر به شیر با فاصله ۲سال دارم. شهر غریبم کمک هم ندادم

خیلییییی سخته و خیلیییی شیرین

اگه بتونی به خودت برسی که کم نیاری و ضعیف نشی خوبه. اگه قراره آنقدر ضعیف شی که اعصاب و روان برات نمونه نکن که بیشترین ضربه رو بچه ها میبینن

اگه آوردی یادت نره به بزرگه بیشتر محبت کنی تا حسودی نکنه. و مهمتر اینکه دوره مشاوره فرزندپروری تهیه کن که خیلی به آرامش اعصابت کمک میکنه.

موفق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما از نظر سلامت جسمانی و روحی آمادگی ندارید 

و اون بچه هم نیاز به محبت و وقت بیشتری داره 

یکی دیگه جدید بیاد فضای منزلتون میشه میدون جنگ 

فعلا زوده 

بذارید یکی دو سال دیگه قشنگ به خودتون برسید به همه لحاظ 

شرایط که فراهم شد اقدام کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین من کلا همیشه میگم اگه قراره دوتا بچه داشته باشی دومی رو سریع با فاصله ی زیر دو سال بیار 

یا کلا نیار چون واقعا سخته بچه ی اول بزرگ بشه راحت بشی بعد دوباره دومی رو بیاری بارداری و زایمان و شب بیداری و واکسن و پوشک و ... 

من پسر بزرگم ۸ ماهه بود دومی رو باردار شدم ناخواسته بود کلا خیلی سخت بود ولی الان مقایسه میکنم خودمو با اونایی که مثلا بچشون میره کلاس اول دوباره دومی رو میخوان بیارن واقعا خیلی سخت تره

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
چیش سخته؟یکم از تجربیاتت بگو واسم

بچه اولی خیلی کوچیکه باید پوشک باشه با شکم بزرگ شست و شو سخته.از اون ور با یه بچه دیگه باید اولی و از شیر و پوشک بگیری.ساعت خوابشون یکی نیست من بعد سه سال هنوز خواب درست و حسابی ندارم در صورتی که اولی قبل از دنیا اومدن دومی خوابش درست و به موقع بود

اسی میخوای دهنتو زندگیتو اعصابتو ودرکل همه زندگیتپ آسفالت کنی این اشتباه رو بکن یعنی ردددددددد دادم ...

خب به این فکر میکنم که چند سال دیگه این اولی تازه از آب و گل دراومده راحت شدم باید دوباره بعدی بیاد و دوباره پوشک و شیر و زایمان و.......همه اینا رو از اول تجربه کنم 

ببین من کلا همیشه میگم اگه قراره دوتا بچه داشته باشی دومی رو سریع با فاصله ی زیر دو سال بیار یا کلا ...

دقیقا منم همینو میگم ولی از این میترسم مثلا دومی تا صبح بیدار باشه نخوابه تا بیاد بخوابه اولی بیدار بشه اونوقت کلا باید از خوابم بزنم در طی شبانه روز

خب به این فکر میکنم که چند سال دیگه این اولی تازه از آب و گل دراومده راحت شدم باید دوباره بعدی بیاد ...

نه دیکه ادم عاقل از به سوراخ دوبار گزیده نمیشه.   بچه یکی باشه برا هفت پشتت بسه بخدا هیچی تو خونه سالم نیس حالا مالی به درککککک

نه خواب داری نه استراحت داری ببین دلم لک زده از حموم بیام بیرون یه اهنگ پلی کنم بشینم با ارامش قهوموبخورررررم وای خدا اعصاب نداریم از دستشون

من دوتا شیر به شیر با فاصله ۲سال دارم. شهر غریبم کمک هم ندادمخیلییییی سخته و خیلیییی شیریناگه بتونی ...

من الانشم حوصله بازی با بچمو ندارم فقط میخوام همبازی براش بیارم دوتا باهم سرگرم بشن

دقیقا منم همینو میگم ولی از این میترسم مثلا دومی تا صبح بیدار باشه نخوابه تا بیاد بخوابه اولی بیدار ...

دیگه هر وقت بخوای دومی رو بیاری این مشکلات هم هست 

منم مثل تو کمک نداشتم تا یه سال تقریبا واقعا پدرم دراومد یعنی یه وضعی بود وحشتناک،کلا همه چی چالش بود برام،از خواب گرفته تا بیرون رفتن و غذا خوردن و حموم بردن و ... 

بعد بچه هامو عادت دادم قشنگ تا ۱۱ صبح میخوابیدیم سه تایی 

البته فکر نکن الان درست شده ها،الان بزرگه کلاس چهارمه کوچیکه سوم 

باهم صبحا میرن مدرسه من تا ۱۲ و نیم راحتم تنها تو خونه 

بعد که میان دردسر شروع میشه درساشون همزمانه،ولی شانس آوردم کوچیکه هر سال که میگذره درسای داداششو یاد میگیره مثلا پارسال دیگه جدول ضرب رو حفظ کرد با داداشش درحالیکه هم کلاسیاش هنوز نرسیدن به ضرب

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من الانشم حوصله بازی با بچمو ندارم فقط میخوام همبازی براش بیارم دوتا باهم سرگرم بشن

دوتا که از همون اول همبازی نمیشن. حداقل کوچکه باید یکی دوسال بشه و شما توی اون مدت زمینه سازی گرده باشی که بزرگه کوچکه رو به چشن رقیب نبینه و دوسش داشته باشه تا باهاش بازی کنن.

اگه نمیتونی نیار و بهش ظلم نکن . بفرستش مهد همبازی پیدا کنه

دیگه هر وقت بخوای دومی رو بیاری این مشکلات هم هست منم مثل تو کمک نداشتم تا یه سال تقریبا واقعا پدرم ...

الان که فکر میکنم من از همه چی میتونم بگذرم الا خواب و تفریحاتم .بنظرم برای دوتا پشت سرهم مادر باید واقعا از خودش بگذره یعنی تیپ وتندام وتفریح همه تو اولویت های آخر برن 

2810