2777
2789
عنوان

بچه پشت سرهم

440 بازدید | 46 پست

مامانا به نظرتون بچه به فاصلی سنی ۲سال چطوره؟ من میخوام یکی بعدی زود بیارم باهم بزرگ بشن یهو خلاص بشم دیگه حوصله اینکه چندسال دیگه این مراحل طی کنم ندارم از یه طرفم هیچ کمکی ندارم حتی شوهرمم نیست همینجوریش حوصله و اعصاب ندارم چه کنم به نظرتون؟

اگه اوردی سریع اونیکی رو بیار وگرنه دوبار بچه باید بزرگ کنی به درد هم هم نمیخورن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا فکرشو هم نکن

صبر کن اولی ۳ساله شد بعد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فاصله سنی شون کم اگه باشه خوبه ولی چرا یه سال دیگه صبر نمیکنی بچه اولت بشه ۳ سال و بیشتر از آب و گل ...

حالا حالا ها کمکی نخواهم داشت .دارم به این فکر میکنم اگه اولی بره کلاس اول دومی هم میره مهد بعد اونوقت راحت واسه خودم میشم

2810