2777
2789
عنوان

حاضرید با این آدم ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 126 پست

اگه اون مرد پاک دامن باشه اره صد درصد 

شوهرم پونزده سال ازم بزرگتره اما کمتر بهش میاد ولی خب هرزه اس متاسفانه اگه این ویژگی بدو نداشت میزاشتمش رو سرم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاق و علاقه مهمه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اگه آدم خوبی باشه و خانواده دار باشه بله‌...

آدم خوبیه ولی می ترسم پشیمون بشم چون من خودم هر کی می بینم میگه سی سالن بیشتر نیست از اون طرف اون بنده خدا سنش بیشتر میزنه نمی دونم می ترسم پشیمون بشم

آدم با شخصیته شخصیتش کل مردهای امروزی رو می ارزه وقتی میگم تکیه گاه یعنی شخصیت امن و قابل اعتمادی دا ...

عشق مهمه دوسش داشته باشم هرکاری میکنم براش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
آدم با شخصیته شخصیتش کل مردهای امروزی رو می ارزه وقتی میگم تکیه گاه یعنی شخصیت امن و قابل اعتمادی دا ...

خیلیا اینجا بگی جانی دپ اومده خواستگاریم قبول کنم یا نه میگن نه ما بودیم قبول نمی کردیم ولی اگه بغال سر کوچه بیاد بله میدن

شما خودت عاقل و بالغ هستی

مایی که نظر میدیم اکثرا زیر سی سالیم

بنظرت با چهل سال سن کیس بهتری برات میاد ؟

وقتی بنز میخره و خونه به نام طرف میزنه دخترای شونزده هیفده ساله هم حاضرن زنش بشن و آدم براش قحط نشده

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿