2777
2789

امروز صب که داشتم میرفتم کتابخونه هودیم کثیف بود یکی دیگ کوتاه تر پوشیدم که در اومدنی دیر کرده بودم مامانم گفت کوتاهه منم هیچ نه یی نیووردم رفتم همون کثیفه رو پوشیدم 

اومدم برم برگشته میگ چه فرقی کرد منم گفتم من الان یه ماهه دارم میپوشم الان میگی گفت من ندیده بودم یکم به فکر ماهم باش گفتم چرا مگ چیکارتون کردم نشست به فریاد زدن که به بابات میگم تکلیفتو روشن کنه 

هر کی ندونه فک میکنه بابام مارو میکشه اون طفلی الان یه ماهه منو میبره میاره میبینه اگ بد بود میگفت دیگ 

الان برسم خونه پرش میکنه میندازه به جون من 

چند روز پیشم آرایش کرده بودم رفتیم بیرون برگشت بهم گفت رژت خیلی پر رنگه در حالی که نیستا 

گفتم مامان اینا دیگ از سن من گذشته پر رنگه و اینا 

ماشینو نگه داشته وایساد بغل خیابون گفت بلد نیستی درست حرف بزنی از سنت گذشته دیگ وایسا بغل خیابون جن  دگی کن نمیدونین چقد خجالت کشیدم 

هییی مامانم منم گاهی میگه🥲💔

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا همین 

مامان من به عمم گفت زهرا بخاطره مردا آرایش میکنه 

یا سر مانتو پوشیدن بهم گفت مانتو چیه با سو ت.ی.ن برو بگرد 

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

مگه خودش از مادرش خواست بدنیا بیارش و واسش زحمت بکشه؟خودشون آوردن

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

بابا امرور چه حرفای سمی می زنین اینجا

تورو خداااا عقده ای تحویل جامعه ندین

باید مادرم کمی درک کنه نه اینکه بگه برو ج...دگی

وسط خیابون نگه داشت همه نگاه کردن چقد خجالت کشیدم

حالا بخاطره یه مانتو کوتاه برامن هم تو پاساژ گفت جلو اون همه آدم مانتو تو در بیار سوت.ین بپوش 

آب شدم رفتم زمین

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

مطمئن باش دخترت تو دلش خیلی غیبتتو کرده😁

آره خودش میگه ، با دوستام میشینیم غیبت مامانامونو میگیم ، البته گیرای من با شوخی و خندست، خودشم کلی میخنده ، بهشم گفتمه گیرام واسه چیه، الان خودش رعایت میکنه  

منم کلاباحجابم

مجرد بودم انقدربهم گیردادن.وقتی ازدواج کردم عقده ای شدم چون همسرمم کاری نداشت هرچی رنگ روشن وکوتاه بودپوشیدم

مامانمم بهم گفت ،گفتم شوهرم تنگ وکوتاه دوست داره 

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
مگه خودش از مادرش خواست بدنیا بیارش و واسش زحمت بکشه؟خودشون آوردن

این حرفهای مسخره رو از کجاتون درمی‌آید که مگه خودش خواست بدنیا بیاد. با این حرفهای پوچ مغز بچه ها رو شستشو میدن یعنی چی مگه خودش خواست بدنیا بیاد .خوب اگه این درسته اون پدر مادرم نمی‌خواسته این بدنیا بیاد.یکم بشینید فکر کنید بدم نیست