2777
2789
عنوان

حاضرید با این آدم ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 126 پست
خب چرا از زندگیت ناراضی الان؟

خب اختلاف سنیمون زیاده من توبه دنیایه دیگم اوشون یه جای دیگه. من یه دختر سرزنده و شیطون و پایه. اوشون یه مرد جا افتاده با شرم وحیا که همه عشق حالی رو زشت میبینه کلا خلاف همیم خیلی من ضدحال میخورم خیلی حسرت اونایی که با شوهراشون جوونی و عشق حال میکنن رو میخورم همش شده اه ه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اختلاف سنیمون زیاده من توبه دنیایه دیگم اوشون یه جای دیگه. من یه دختر سرزنده و شیطون و پایه. اوشو ...

درست می گی خیلی سخته 

منم ب همین چیزا فکر کردم 

باهاش می رفتم بیرون حس سالمندی بهم دست میداد 

دیدم واقعا دارم افسرده میشم 

درست می گی خیلی سخته منم ب همین چیزا فکر کردم باهاش می رفتم بیرون حس سالمندی بهم دست میداد دیدم واقع ...

کاش منم یکی بود راهنمایی میکرد.خوشبحالت که این سعادت رو داری که بتونی بزنیش کنار و راه خودتو بری خوشبحالت واقعا

[QUOTE=364484834]کاش منم یکی بود راهنمایی میکرد.خوشبحالت که این سعادت رو داری که بتونی بزنیش کنار و راه خودتو بری خوش ...[/QUOT

شما هم توکلت به خدا باشه انشالا که اوضاع و احوالی رو به راه بشه 

همه آدمها لایق بهترین ها هستن ولی نمی دونم چرا حکمت خدا اینجوریه که ما آدمها خودمون برای خودمون باعث عذاب میشیم نه آرامش

[QUOTE=364484834]کاش منم یکی بود راهنمایی میکرد.خوشبحالت که این سعادت رو داری که بتونی بزنیش کنار و ...

آره دقیقا منم دنبال تکیه گاه و آرامش بودم توزندگیم اما هیچکدومشونم ندارم. مرسی از دعای قشنگتون امیدوارم یه پسر شیک که به دلت باشه نزدیک سنت گیرت بیاد