2777
2789
عنوان

شوهر سابقم از طریق دخترم آزارم میده

1460 بازدید | 38 پست

۳ سال بیشتره از شوهرم جدا شدم،پسرم پیش باباشه و دخترم تا ۷ سالگی با منه،الان ۵ سالشه،پسرم و باباش یه شهر دیکه که ۶ ساعت با ما فاصله داره زندگی میکنن،زمانی اختلاف داشتیم بابام برام خونه خرید و بعد از طلاق هم رفتم سرکار،الان دو ماهه مستقل شدم و اومدم خونه خودم،من میخام دخترم ذو بعد از ۷ سالگی پیش خودم نگه دارم اما اون هر چند وقت یه بار حرفشو میزنه که دخترم میبره پیش خودش مخصوصا از زمانی که مستقل شدم،احساس میکنم خیلی حرصش گرفته که مستقل شدم و خونه از خودم دارم و اون هنوز مستاجره،حالم خیلی بد میشه و استرس میگیرم که اگر دخترم رو هم ببره و من تنها بمونم چی؟اگر شهر دیگه ای نبودن که مشکلی نبود اما یه شهر دیگه ست،چند شب پیش با دخترم حرف می‌زد گفت خونه ۳ خواب گرفتم که وقتی اومدی اتاق داشته باشی برا خودت،حالت جالبه هنوز ۲ سال دیگه مونده از یه طرف الان اگر بگم ۱ ماه ببرش پیش خودت میگه نمیتونم ولی از طرفی اینجوری میگه،نمیدونم جدی میگه یا میخاد منو بترسونه یا آرامشم به هم بزنه؟

بابا دلتنگتم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ تا ۹  میتونه و میبره  

ولی  ۹ بچه تصمیم  میگیره کجا بمونه  هیچ کدوم هم نمیتونین کاری بکنین 

مگر اینکه   خدایی نکرده بچه  مشکلات روحی روانی  پیدا کنه  شب ادراری بگیره  یا پدرش عدم صلاحیتش  تایید بشه که حضانت بیفته دستت

.

اصلا نقطه ضعف نشون نده اتفاقا با اعتماد به نفس که اون متوجه تاکنیکت نشه بگو اتفاقا من هم میخوام این دو سال تموم بشه تحویل خودت بدم من میخوام برم دنبال زندگیم و آرزوهام ، اون وقت ببین چجوری همه چی برعکس میشه اتفاقا پسرت رو هم میاره تحویلت میده که به تو زیادی خوش نگذره به اصطلاح خودش 

مطمعنم که بهت حسودی میکنه 

قوی باش 

۷ تا ۹ میتونه و میبره ولی ۹ بچه تصمیم میگیره کجا بمونه هیچ کدوم هم نمیتونین کاری بکنین مگر اینک ...

الان شب ادراری داره،تابستون ۱ هفته برد پیش خودش هر روز زنگ میزد و آخ و ناله میکرد اما میگم شاید دو سال دیگه براش راحت تر باشه،چه میدونم روانم رو به هم میریزه

بابا دلتنگتم....
پسرت رو چرا بهش دادی اون بزرگتره؟

اون ۹ سالشه،دو تا رو نمیتونستم نگه دارم و البته اون هم جاش پیش باباش خوبه،از طرفی هم چون خیلی بهم ظلم کرده بود میخاستم حداقل اون هم مسئولیت کاری که کرده رو گردن بگیره

بابا دلتنگتم....