2777
2789
عنوان

دلم میخواد ماشین من و شوهرم و پسرمو زیر کنه بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 59 پست

امروز محله ما کامیون ترمز برید نمیدونی چه خبر بود چقدر ماشین و آدم رو مجروح کرده بود 

از ظهر سرم وحشتناک درد میکنه 

بعد آرزو میکنی اینجوری بشی 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من قبلا تاپیکی زده بودم برای این دسته از افراد

اینجا میذارم تا شما هم بخونی و به خودت و بچه ت ظلم نکنی در ضمن احتمال اوتیسم کودک شما خیلی کمه

دختر 7 ساله ای دیدم که اصلا مشخص نبود اوتیسم داره

پسر 9 ساله بیمار سی پی (فلج مغزی) 3 عضو درگیر راه می‌رفت بخاطر حمایت ها و توجه های خانواده و کادرمانگر ماهرش

من بچه های زیادی رو دیدم که کاردرمانی انجام میدن و از زمانی که درمان رو پیش گرفتن بهبودی زیادی پیدا کردن این بچه ها شامل بیماران اوتیسم،اختلال حرکتی، تاخیر حرکتی و سی پی، هستن...

فقط این بچه ها پدر و مادرشون از درمان قطع امید نکردن و با وجود هزینه های بالای درمانی درمان رو از فرزندشون دریغ نکردن...

اگه بچه زیاد پیشرفتی نکرده شاید لازمه روش درمانی عوض بشه و اینکه حتما از دکتر معالج بپرسید کاردرمان مورد تاییدش کیه و ببرید پیش اون فرد... و حتما تحت درمان پزشک ماهر باشه که قبلا روش پیدا کردن پزشک خوب رو گفتم. 

درمان این بیماری ها عشق و توجه خانواده س از بچه هاتون دریغ نکنید.

حتی اگه بیماری بچه تون جز بیماری های غیر قابل درمانه و کلی دکتر رفتید بازم نا امید نشید و دنبال درمان باشید بالاخره نور امیدی میتابه و اینکه پزشکی بازساختی و ترمیمی داره به دستاوردهای  خوبی دست پیدا میکنه

معجزه کن صبر مرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه الکی هی ارزوی مرگ جگر گوشه تو میکنی ادم ناراحت میشه. ببین شما تلویزیون و گوشی زیاد دادی دست بچه، باهاش بازی نکردی تنها مونده، احتمالا زیادم دعواش کردی. اینا یاعث میشه روند رشدی بچه کند باشه تموم.

بچه ت هیچیش نیست الکی این دکتر اون دکتر نبرش. اوتیسمم زیر سه سال قابل تشخیص نیست

اخه الکی هی ارزوی مرگ جگر گوشه تو میکنی ادم ناراحت میشه. ببین شما تلویزیون و گوشی زیاد دادی دست بچه، ...

کاش میدونستین عزیزتر از پسرم برام وجود نداره

وقتی نگاش میکنم دلم میخواد بمیرم

چرا میگید احتمال اوتیسم پسرم کمه؟

چون نشونه های قطعی نیست

و اگرم داشته باشه خیلی خیلی کمه مشکلش

مثل افراد عادی

فقط دنبال دکتر خوب باشید تا خیالتون راحت بشه

معجزه کن صبر مرا 
کاش میدونستین عزیزتر از پسرم برام وجود ندارهوقتی نگاش میکنم دلم میخواد بمیرم

بخدا ناراحت نشو خودت نیاز داری بری پیش روانشناس، دچار وسواس فکری شدی. با خودت صادق باش، اگه تنهاش گذاشتی باهاش بازی نکردی، اگه از سر تنبلی تلویزیون و گوشی زیاد دستش دادی، اگه زیادی دعواش کردی، پس مقصر خودتی. چون بچه بلد نیست بازی کردنو

من پسرم واسه گفتار درمانی میبرمش. اونجا یه مامانی میگغت که پسرش تا سه سالگی خیلی جلوتر از بقیه ی بچه ها بوده ، بعد از سه پسرفت کرده و حتی چیزایی هم که میدونسته رو فراموشش کرده. برده دکتر ، دکتر گفته به خاطر همینه که میگیم زیر سه سال قابل تشخیص نیست. نمیدونم چرا این همه به اون بچه ی طفل معصوم گیر دادی و نمیزاری خونواده ت از این روزای خوب لذت ببرن. به خودت بیا دختر. باهاش کار کن یاد میگیره

2810