2777
2789
عنوان

دلم میخواد ماشین من و شوهرم و پسرمو زیر کنه بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 59 پست
بچم ۱۷ ماهشهبه اسمش واکنش نشون نداد اونجااشاره بلد نیستاشاره هم بگنیم نگاه نمبکنه

ببین به خدا تنها دلیلش اینکه با بچه ت بازی نکردی. اینا یاد گیریه. بعد مثلا شمرده شمرده باهاش صحبت کن . مثال میگم. توپ رو نشونش بده بگو توووووپ. بعد بنداز بالا بگو تووووپ بااااالااااا. بعد هولش بده بگو توپ برووو. باهاش بازی نکردی کلمه ها رو نمیشناسه یا محدود میشناسه به خاطر همین

مثلا چیا؟

مثلا اینایی که خودتون گفتین

بله به اسمش واکنش داره

کاملا ارتباط چشمی برقرار میکنه حتی با غریبه ها

بغل دوس داره و بیرونم میریم بغل یه سریا که نمیشناسه هم میره(البته حواسش هست که ما اونجا باشیم و ما رو کاملاا از غریبه ها تشخیص میده)

❤️🔒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صداش میکردن برنمیگشت بع اسمشبا انگشت اشاره بلد نیست اشاره کنهبه جایی هم اشاره میکنیم نگاه نمیکنهولی ...

والا بخدا پسر منم همه این مهارت ها رو تو یک سال و ده ماهگی بدست آورد انشالله پسر شما هم فقط تاخیر باشه ولی از اسمش نترسید تمام تایم بیداریش باهاش بازی کنید و کار کنید درست میشع

بچم ۱۷ ماهشهبه اسمش واکنش نشون نداد اونجااشاره بلد نیستاشاره هم بگنیم نگاه نمبکنه

پسر منم این سن بود میدیدی یک ماه اصلا به اسمش واکنش نشون نمیداد رو پنجه راه میرفت خدا میدونه تی وی رو از تو دیوار کندم گذاشتم تو جعبه ش دایم پارک بازی شن بازی آب بازی الان صداش میزنم میگه بله تا ۲۶ ماهگی من و مامان صدا نزد الانم باز عقبه ولی هر روز پیشرفت میکنه 

تشخیص پزشک چی بوده برای پسرتون؟

اصلا دکتر نبردم تاپیک کودکی با نشانه های اوتیسم و خوندم اونایی که بچه هاشون میبردن کاردرمانی و گفتار درمانی اونجا مطالب زیادی گذاشتن همونا رو خودم باهاش کار کردم کلا به خودت رسیدن و خونه زندگی و شوهر و تعطیل کن فقط با بچه بازی کن شن بازی خمیر بازی آب بازی پارک مهمونی تو جمع خانواده بعد سه ماه اگر تغییر ندیدی بعد ناراحت باش راه من و نرو ده سال از شکل و قیافه افتادم شبا تاپیک و میخوندم و اسکرین شات میگرفتم جاهایی که بکارم میاد روزم همش با بچه بازی میکردم قطره امگا ۳ و قطره آهن مولتی ویتامین پدیا بست حتما حتما بده این تجربه منه

دکتر نبردم نه اینکه بی خیال باشه شوهرم اصلا باهام همکاری نمیکرد اگرم حوصله نداری یا خسته میشی بده فامیلا باهاش بازی کنن آها اینم بگم یه حباب ساز بگیر اگه بچه توجه کرد به حباب ها سعی کرد بگیره و باز درخواست حباب داشت اوتیسم نیست بعد یه لیزر بگیر شب برقا رو خاموش کن نور لیزر و بنداز رو دیوار اگه بچه دنبال نور لیزر رفت و خوشحالی کرد مطمئن باش اوتیسم نیست این یعنی توجه داره به اطرافش

با حرف زدنش کارت نباشه تا دو سالگی فقط باهاش بازی کن پ مهارتاش و تقویت کن

بچه ای که ارتباط چشمی داشته باشه بخنده با اسباب بازی بازی کنه به دیگران لبخند بزنه به بچه ها توجه کن ...

همه اینا رو داره

ولی چیزی که نگرانم میکنه اینه که خیلی راحت از ما جدا میشه

مثلا بیرون برا خودش میره اصلا نمیکه مامان و بابام کو

شوهرم میکه ما براش شدیم چوپان دروغگو میدونه ما همیشه هستیم خیالش راحته واسه همین نمیترسه از اینکه ازمون فاصله بگیره

دکتر نبردم نه اینکه بی خیال باشه شوهرم اصلا باهام همکاری نمیکرد اگرم حوصله نداری یا خسته میشی بده فا ...

حباب ساز داره

اره انگشتشو میزنه روشون خوشش میاد نگاه میکنه

ارتباطش با اوتیسم چیه؟؟

2810