2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم میشه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 41 پست
یا قبل سن بلوغ ازدواج میکنم یا اصلا ازدواج نمیکنم،مشکلم لین نیست،فقط نمیخام دیگه دروغ بشنوم نمیخام ع ...

عزیزم شما هم روحیه ات ضعیفه هرچی بمونی تو این تنشها افسردت میکنن و روانت فرسوده میشه هم خودت و نابود میکنی هم بچتو عاقلانه ترین راه اینه بچو رو بدی بهشون و جدا شی تا چند سال دیگه سرپا شی و حالت خوب شه وضعیتت که جور شد دخترتم بیار پیش خودت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچم کوچیکه چجور برم سرکار،بعد اذیتم میکنن خانوادش سطحشون پایینه،شوهرمو پر میکنن که اذیتم بکنه اینم د ...

تو طلاق چی هست؟ طلاق خودش ی بدبختی جدیده. پول نداری کار نداری خانواده ات ضعیفن ی بدبختی طلاق اضافه کنی ک چی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
دقیقا من سی سالمه با بچه رفته بودم قهر بابام گفت بچه رو پس بده شاید طلاق گرفتی یه پیرمردی اومد برات ...

دقیقا

اینجور خانواده ها هول کردن دختر ۱۵ ساله شوهر میدن. دیگه طلاق گرفته بچه دار ک بقول بابات مگه با پیرمرد ازدواج کنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
تو طلاق چی هست؟ طلاق خودش ی بدبختی جدیده. پول نداری کار نداری خانواده ات ضعیفن ی بدبختی طلاق اضافه ک ...

پس شما میگی بین اینهمه مشکل باید چیکار کرد که روی آرامش ببینه زندگی،فقط دوس دارم خودم و دخترم تو آرامش باشیم

عزیزم شما هم روحیه ات ضعیفه هرچی بمونی تو این تنشها افسردت میکنن و روانت فرسوده میشه هم خودت و نابود ...

حآلت خوشه؟بچم نباشه خودمو میکشم راحت میشم دیکه چرا طلاق بگیرم،به عشق بچم دارم میجنگم و زندگی میکنم اصلا دعوامون برای طلاق هم سر بچه هست من بخاطر دخترم همه کار میکنم اگرم طلاق بگیرم با خودم میبرمش

جواب همه سوالا و حرفات یک کلمه است .... پوول اگه پول و درامد داری میتونی خودتو و دخترتو هندل کنی می ...

پول نه استقلال. هم مالی هم روحی هم تصمبم گیری و مدیریت. من می شناسم طلاق گرفته با یه تا بچه خونه اینو و اون کار کرده تا بچها ها با عزت بزرگ بشن اما پدر زن دراومده انصافا بچه هاشگ قدرشو می دونن

عزیزه دلم ب خودت بری غذا درست کن ب زندگیت برس معلومه شوهرتم دلش گرم میشه به تواینکارو کنی هم زندگیت ...

خونه بابامم نمیتونم برم بس که اخلاقاشون بده خودشون مشکل دارن،شوهرم مشکلش اینه دروغ میگه همش