دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جواب همه سوالا و حرفات یک کلمه است .... پوول اگه پول و درامد داری میتونی خودتو و دخترتو هندل کنی می ...
یا قبل سن بلوغ ازدواج میکنم یا اصلا ازدواج نمیکنم،مشکلم لین نیست،فقط نمیخام دیگه دروغ بشنوم نمیخام عذابم بدن خسته شدم گیر افتادم پول هم در حد اجاره یه خونه دارم
انکار کرد منتها حسم میگه کرده و اینکه دیشبم یکی از دروغای دوسال پیششو خودش اعتراف کرد انگار پارچ آب ...
بشین سر زندگیت دختر
چند وقته عروسی کردی
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
تقریبا ۵ساله،داشتم زندگیمو میکردم دیگه نزاشتن که هر روز اذیتم کردن همش ۲۷سالمه از دنیا بریدم آنقدر گریه کردم از قبل هم افسردگی داشتم الان بدتر شدم یعنی با این رویه میکشم تا میانسالی
تقریبا ۵ساله،داشتم زندگیمو میکردم دیگه نزاشتن که هر روز اذیتم کردن همش ۲۷سالمه از دنیا بریدم آنقدر گ ...
عزیزه دلم ب خودت بری غذا درست کن ب زندگیت برس معلومه شوهرتم دلش گرم میشه به تو
اینکارو کنی هم زندگیت خوب میشه هم افسردگیت
میخای بری خونه بابات چکار کنی؟
بخدا شوهرت میعرضه ب خانوادت
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم