2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
عزیزدلم چه بخوای چه نخوای سطح فرهنگ غیرانتفاعی بالاترهنمیگم همشون ولی غالب اجتماع قشر مرفه بافرهنگن ...

مدرسه دولتی نزدیک منزلمون رفتم ببینم چجوریه دیدم ۵ تا دانش اموز دم درش وایسادن به شوخی به هم فحش مادر میدن ۳ تاشون هم سیگار دستشون بود . فاجعه بود . من ترجیح میدم بچه ام تو یک محیط بهتر درس بخونه 

شاید بگین خونواده های با فرهنگ بچه شون رو میزارن غیر انتفاعی ولی از کجا میدونین بچه شون هم با فرهنگه؟؟

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا الان دختر من تو غیرانتفاعی یه فحش بالا ۱۸ دوستش بهش گفته این بلد نبود اومده از من معنیش رو پرسب ...

خب الان یاد نگیره یعنی تا ابد یاد نمیگیره؟ نمیدونید تو چه جامعه ای داریم زندگی می کنیم؟

خب الان یاد نگیره یعنی تا ابد یاد نمیگیره؟ نمیدونید تو چه جامعه ای داریم زندگی می کنیم؟

تو ۱۸ سالگی یاد بگیره بهتره تا اینکه تو سن کم یاد بگیره.

الان بچه ها چطورن؟ خیلی بی ادب شدن؟ چون زمان ما همیشه دولتی میرفتیم. بچه ی بی ادب یادم‌نمیاد. همه مو ...

اصلا بی ادب هم باشن بچه خودش باید تربیت بشه مثلا فحش یاد نگیره بعدا یاد نمیگیره؟ تو غیر انتفاقی همه بچجه ها پاستوریزه ان؟

من پسرم رو برای دبیرستان فرستادم غیر انتفاعی . مدرسه دولتی نزدیک منزلمون پر از پسرهای لات و بی ادب و ...

خب بعدا این بچه بخواد بره کار کنه ادمای جورواجور میبینه کلی و این که توی همون غیر انتفاعی مگه همه بچه ها اولاد پیغمبرن

نی نی سایتیا چقدر در برابر مدارس غیرانتفاعی گارد دارن!آره دولتی خوبه با اون کادر بد اخلاق و معلمای ب ...

نه ببین منظورم اینه اتفاق دولتی بچه رو جوری بار میاره که تو زندگیش بتونه با افغراد مختلف کنار بیاد چیزای بیشتری یاد بگیره مهارت های ارتباطیش قوی تر باشه و بتونه از خودش دفاع کنه

واقعااا؟فکر میکردم غیرانتفاعی واسه خرپولاس😕

نه بابا زنگ زد از مانمانم پول گرفت دوباره چند روز بعد ز زد پول بگیره برای اجاره مامانم نداد گفت نمینوشتی غیر انتفاعی 

خب بعدا این بچه بخواد بره کار کنه ادمای جورواجور میبینه کلی و این که توی همون غیر انتفاعی مگه همه بچ ...

اولاد پیامبر نیستن ولی نظارت بیشتر و دقیق تری روی بچه ها هست 

این بچه هم یاد میگیره با آدم‌های موجه بچرخه ریسک سیگار و گل و‌فساد هم بخاطر همون نظارت شدید برای بچه ها کمتره . 

پسرم تا کلاس ششم دولتی میرفت جون مدرسه اش عالی و نظارت دقیق بود ولی برای دبیرستان مدرسه ای که به ما میخورد فاجعه بود توی سن نوجوانی محیط و دوستان خیلی روی بچه تاثیر دارن 

به نظر من تک تک کسایی که تو غیر انتفاعی خوندن آخر به هیچ جا نمیرسن. دیدم کسی رو که تو غیرانتفاعی میخ ...

نه نمره نمیدن خدایی

منکه نمره ندیدم حتی دخترم یبار فارسی رو ۱۲شد🤣🤣

ن دلیل من یادگرفتن فحش نیستمیگن با چهار نفر پولدار نشست و برخواست کنی پنجمیش توییو برعکسمعمولا کسایی ...

اره اونی که داره باید بکنه هرچی از دستش میاد ولی خاله بدبخت و ندار من چرا باید همچنی هزینه ای بکنه

نی نی سایتیا چقدر در برابر مدارس غیرانتفاعی گارد دارن!آره دولتی خوبه با اون کادر بد اخلاق و معلمای ب ...

تا حالا دیدین یکی تو غیرانتفاعی تو فلانی درس مردود شه؟؟غیر ممکنه.چون به خاطر پول هم که شده بچه و قبول میکنن و پدر مادر هم فکر میکنن که بچه شون درس خونده و قبول شده.

میخوای برات ویدیویی که فامیلمون فرستاده که توش معلم غیر انتفاعی با بچه کلاس هشتمی خیلی راحت فحش +۱۸ میده.

نه ببین منظورم اینه اتفاق دولتی بچه رو جوری بار میاره که تو زندگیش بتونه با افغراد مختلف کنار بیاد چ ...

اینا همه حرفه

پسر من دو سال دولتی اونم بهترین دولتی شهرمون رفت

هم خودش استرسی شد هم من ناراحتی اعصاب گرفتم

بس بداخلاق و بی اعصاب بودن

الان درآوردم راحت شدم

2810