اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت بی ادب نشه درک نمیکنم. بچه باید در هر صورت وارد جامعه بشه و بتونه در برابر همه افراد از خودش و حقش دفاع کنه و باهاشون کنار بیاد و حتی دوست بشه. و چه چیزی بهتر از مدرسه دولتی که همه جور ادم توش هست اصلا درک نمیکنم دخترخالم هست دارن از گشنگی میمیرن مادرش اینو به زور غیر انتفاقی تنوشته از مامانم پول قرض کرده
اصلا بی ادب هم باشن بچه خودش باید تربیت بشه مثلا فحش یاد نگیره بعدا یاد نمیگیره؟ تو غیر انتفاقی همه ...
اگه اینجوره من دخترمو بندازم توی اتاق کسی نزدیکش نشه چیزی بادش نده من ب دخترم گفتم شما توی سنی هستین ک با دوستات جایی برین کافه پاساژ یا سینما البته با اطلللاع مادراتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مدرسه دولتی نزدیک منزلمون رفتم ببینم چجوریه دیدم ۵ تا دانش اموز دم درش وایسادن به شوخی به هم فحش ماد ...
آره
من خودم از پایه اول تا سوم دبیرستان بکوب شاهد خوندم و خواهرم تا راهنمایی شاهد خوند و گفت نمیتونم جو سختگیر درسی و چادر رو تحمل کنم رفت مدرسه دولتی محله مون خیلی لات بار اومده
واقعا از یجایی به بعد محیط دوستاته تربیتتو شکل میده و از عهده خانواده خارجه
شاهد هم از لحاظ فرهنگی بالاس هم تحصیلی و اینکه کمتر قشری میتونه امتیاز بیاره خیلی لارج تر از غیرانتفافی بود و اغلب قشر مرفه جامعه و هرکدوم خانواده ها تو یه حیطه آبرومندانه مشغول بودن یه تعداد پول میدادن که فقط بچه هاشون شاهدی بشه درحالیکه تایپ خانوادگی خودشون درخور یه مدرسه لاکچری بود...
یکی از آشناهای ما هم این عقیده رو داره و با اینکه وضع مالیشون زیاد جالب نیست بچه رو گذاشته غیرانتفاعی ، متاسفانه فک کنم بی ادب ترین دانش آموز اون مدرسه هم بچه ی خودشههه 😂😂
°از قشنگترین حسهای دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازهی همهی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓