2777
2789

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت بی ادب نشه درک نمیکنم. بچه باید در هر صورت وارد جامعه بشه و بتونه در برابر همه افراد از خودش و حقش دفاع کنه و باهاشون کنار بیاد و حتی دوست بشه. و چه چیزی بهتر از مدرسه دولتی که همه جور ادم توش هست   اصلا درک نمیکنم دخترخالم هست دارن از گشنگی میمیرن مادرش اینو به زور غیر انتفاقی تنوشته از مامانم پول قرض کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بچه ها چطورن؟ خیلی بی ادب شدن؟ چون زمان ما همیشه دولتی میرفتیم. بچه ی بی ادب یادم‌نمیاد. همه مودب و خانوم بودن.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

من پسرم رو برای دبیرستان فرستادم غیر انتفاعی . مدرسه دولتی نزدیک منزلمون پر از پسرهای لات و بی ادب و تربیت نشده هست . کلاسهای شلوغ و بدرد نخور . ترجیح دادم پسرم توی محیط آروم و امن و تحت کنترل صحیح اولیای مدرسه به درسش برسه 

واقعااا؟فکر میکردم غیرانتفاعی واسه خرپولاس😕

)کاربری دست دونفر(مامان و دختر) بود الان دست منه(دختر))ارزش آدما به اندازه چیزیه که دوست دارن...یکی که عشقِ ماشینه ارزشش اندازه ماشینه...یکی که دیوونه ی طلاس ارزشش به همون اندازه اس...یکیم که عاشق خداست ارزشش بی نهایته...نمیدونم کی قراره از ته دل بخندم و خوشحالی و خندم بشه چسبِ زخمِ زخمای قبلیم ولی میدونم میشه امسال سالِ موفقیتمه...مامان میدونم  حواستون بهم هست میدونم نگام میکنین و خیلی شبا که با گریه میخوابم بغلم میکنین حس میکنم صداتونو که هی بهم میگین امید داشته باشم بالاخره تو زندگیِ منم بهار میشه...میدونم...ممنون که اجازه دادین دوستتون داشته باشم(مامانِ هممون:حضرت فاطمه (س))یه دهه هشتادی که تجربه هاش خیلیییی بیشتراز سنشه شاید دهه هاا تفاوت🙂👌🏻عاشقِ دردا و محدودیتا و نشدن های زندگیمن...اونا قوی کردن منو...غمگین ترین فعل:نشدن🙂...آینده ی مبهم...بااینکه تو قایق تنهام و یه اقیانوسِ طوفانی روبه رومه پاروم شکسته اما میجنگم باید بجنگم تنها راهم اینه...اگه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستین که انرژیش ده برابر به خودتون برمیگرده....زیر۱۸سال(چه سنی چه عقلی)نه ریپ کنه نه بیاد تاپیکام😒برید توهمون تاپیکای درس و مشق خودتون😒عاشقِ لیلایِ بینهایت❤🙃از دیار امام رضا(ع)
من تنها دلیلی که دوست دارم بره غیر انتفاعی،عدم وجود افغانیاس.حداقل اونجا از شرشون راحتیم

مزایا زیاد داره 

الان کلاسهای مدرسه پسرم بین ۱۶ تا ۱۸ نفره هستن . زبان ترمیک دارن برای ورزش میرن باشگاه اردوهای متعدد دارن صبحانه دارن 

ن دلیل من یادگرفتن فحش نیست

میگن با چهار نفر پولدار نشست و برخواست کنی پنجمیش تویی

و برعکس

معمولا کسایی که وضع مالیشون بهتره تنش های کمتری رو‌بچها تحمل میکنن و فکرای بازتری دارن و …

بخاطر همین من ترجیحم درس خوندن بچم تو بهترین مدرسست ن بخاطر الف ب که همجا یکیه بخاطر نوع اداب و معاشرت البته ن با قرض 

ولی خب هیچکاری تضمین صد در صد نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بعد از نه سال غیرانتفاعی رفتن دخترم رو فرستادم دولتی 

بچه های غیرانتفاعی اصلا لوس بار اومدن دوتا دوتا گروه داشتن با بقیه نمیچرخیدن هرچند دخترم دوستم داشت توی اون مدرسه خیلی زیاد ولی ی مدلی بودن الان رفته دولتی زنگ تفریح دسته جمعی میرن ی وقتم بخوان برن بیرون با دوستاش هماهنگ میشن میرن 

بچه باید جمع بودن رو یاد بگیره 

به نظر من تک تک کسایی که تو غیر انتفاعی خوندن آخر به هیچ جا نمیرسن. دیدم کسی رو که تو غیرانتفاعی میخوند و هیچی بلد نبود.ولی معدلش ۱۸ و نیم اومده بود و الکی به طرف واسع پول نمره میدن.ولی حداقل ۷۰ درصد کسایی که تو دولتی خوندن معدل خوبی دارن و اگه بخونن آینده خیلی بهتری دارن

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
مزایا زیاد داره الان کلاسهای مدرسه پسرم بین ۱۶ تا ۱۸ نفره هستن . زبان ترمیک دارن برای ورزش میرن باشگ ...

بله قطعا کلی مزیت هست نسبت به دولتی.ولی منظورم اینه که حتی اگه مزایا هم نداشت اقلش دوری از افغانیاس

عزیزدلم چه بخوای چه نخوای سطح فرهنگ غیرانتفاعی بالاتره

نمیگم همشون ولی غالب اجتماع قشر مرفه بافرهنگن چون محیط اینجوری ایجاب میکنه

مطمئن باش مدارس دولتی ای که خانواده سطح درامد پایین راغبن با مدارس خصوصی ای که خانوادش مرفه ن فرق داره

و اینم بهت بگم بچه رو از بچگی هر سمتی خم کنی همونو غالب میگیره بزرگتر که بشه خودش همه چیو یاد میگیره و نسبت به ریشه کودکیش برمیگردع تو مسیر خودش😊😉😘

🚫😁No Sign
ن دلیل من یادگرفتن فحش نیستمیگن با چهار نفر پولدار نشست و برخواست کنی پنجمیش توییو برعکسمعمولا کسایی ...

طرف پولدار باشه ولی عیا*ش و معتاد چی؟؟

داداش رفیق داداشم که کلاس نهم غیر انتفاعی میخوند.فهمیدن تو مدرسه بهش سی**گار دادن کشیده.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
2810