2777
2789
عنوان

پتوس همراه با عکس 😍

381 بازدید | 46 پست

من از شاخه اصلیش دیشب جدا کردم 

گذاشتم قلمه بزنه از اینترنت نگا کردم گفت اینجوری انجام بدم

چقد طول میکشه ریشه بزنه؟ بعد میتونم بکارم تو گلدون کوچیک؟ 😁 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

اره بابا این گلها بی عار هستن زرتی ریشه میزنم میتونی بکاریفقط یادت باشه که از کنار هر گره روی ساقه ر ...

اره تو هر تکه ی برگ هست و یدونه گره 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اره بابا این گلها بی عار هستن زرتی ریشه میزنم میتونی بکاریفقط یادت باشه که از کنار هر گره روی ساقه ر ...

عزیزم به منم بگو تو شیشه اب چطور ازش مراقبت کنم که زرد و پژمرده نشه

وای خدا من عاشق این گیاه هستم ولی دوست دارن بزارم تو شیشه آب جدیدا این طرف و اون طرف زیاد دیدم خیلی ...

اره 

فقط نمیدونم تا چقد میشه تو آب نگهش داشت 

اصلا گل و گیاه تو خونه باشه انرژی مثبت جریان پیدا میکنه😍 

اگه بزرگ بشه شاخه هاش و پیش بره انقد ناز میشه کنار پنجره 

گذاشتی هوا بخوره پینه ببندنه ؟

یعنی چجوری؟ 

اصلا چیزی نمی‌دونم از گل و گیاه ولی خیلی دوس دارم 

اینم تو نت خوندم درموردش اجراش کردم 

اره فقط نمیدونم تا چقد میشه تو آب نگهش داشت اصلا گل و گیاه تو خونه باشه انرژی مثبت جریان پیدا میکنه� ...

اره عزیزم والا انگار برا همیشه میشه نگه داشت چند جا دیدم که کلی ریشه زده بود و تر و تازه بدون پژمردگی و بزرگم شده بودند

یعنی چجوری؟ اصلا چیزی نمی‌دونم از گل و گیاه ولی خیلی دوس دارم اینم تو نت خوندم درموردش اجراش کردم

وقتی قلمه میگیری باید بزاری چندین ساعت تو هوای آزاد تا سر و تهشون بسته بشه تا له و گندیده نشن

اره فقط نمیدونم تا چقد میشه تو آب نگهش داشت اصلا گل و گیاه تو خونه باشه انرژی مثبت جریان پیدا میکنه� ...

اره منم عاشق گل و گیاه هستم خودم یه پایه گل دارم البته الان به شدت سرم شلوغه نمی‌رسم بهشون و کمی تازگی ندارن ولی اینو متوجه شدم که وقتی به گلها می‌رسی صبح آبپاشی می‌کنی یا تمسزشون می‌کنی یا پرده رو کنار میزنی آفتاب بخورند خیلی سرحال هستن و رشدشون واقعا عالی میشه کنارش خودتم انرژی مثبت میگیری

.
وقتی قلمه میگیری باید بزاری چندین ساعت تو هوای آزاد تا سر و تهشون بسته بشه تا له و گندیده نشن

نه نذاشتم تا قیچی کردم گذاشتم تو آب 

گلم تو آشپز خونه میخوام بزارم ولی از پنجره های خونه فاصله داره ایا مشکلی نداره؟

نه عزیز این گل اگه کلن برگهاش سبز باشه نور نمیخاد ولی یه مدل هست که برگهاش ابلقه (سفیدوسبز)اون مدل کمی نور نیاز داره ولی بازم تو جای کم نور هم سرحاله

.
2810