2777
2789
عنوان

پتوس همراه با عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست
الان این گل تو آبه؟؟ 😍یعنی تو آب ساقه رشد می‌کنه برگ بزرگ میشه؟ چیا دادی بهش تو آب کود اینا؟

آره این توی یه گلدون شیشه‌ایه؛ گلدون شیشه‌ای رو گذاشتم توی یه کاسه سفالی. شاخه‌هاش رو از یه گلدون پتوس در حال مرگ بریدم و گذاشتم توی آب، یه سری سنگ و شن تزیینی هم ریختم توی آبش. کود بهش نمیدم. فقط هفته‌ای یه بار آبش رو عوض می‌کنم. ریشه هم زیاد زده و با وجود  محیط کم نوری که توش زندگی می‌کنه، رشد خیلی خوبی داشته. هر چند برای رشد بیشتر یه کم کود خوبه توی آبش ریخته بشه. پتوس خوبیش اینه که توی نور کم و آب هم رشد می‌کنه و خوشگل میشه.

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024
آره این توی یه گلدون شیشه‌ایه؛ گلدون شیشه‌ای رو گذاشتم توی یه کاسه سفالی. شاخه‌هاش رو از یه گلدون پت ...

اهاا مرسیی

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.